Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podminowana tym ze on taki

FACET SKRYTYKOWAŁ MÓJ DOM! PRZYKRO;(

Polecane posty

Spotykałam sie z chłopakiem, w którym jestem baardzo zakochana. Zaprosiłam go do domu. Dom mam duzy, podwórko tez spore, nie mieszkam na wsi, niby wyglada okay, w srodku jest tez okay, ale mam zaniedbana troche łazienkę- bo w niektórych miejscach farba odeszła. Mam tez stare okna- nie te plastikowe. Tak sie stresowałam przed jego przyjsciem ,że cały tydzien robiłam porzadki, gdybym mogła to uprałabym wykładzine. a on przyszedł, rozejrzał sie i zrobił mi uwagę własnie o tym,że mam stare okna:( czuje sie jak smieć, jak biedaczka, jak zero!!! Moja rodzina nie jest biedna, mamy fajne sprzety elektroniczne, ale np. nie przywiazujemy wagi zeby szafa czy drzwi były najnowsze i w najmodniejszym kolorze. Jeeej:( nie wiem co zrobic, jak wyszedł to płakałam i płacze teraz:(

Gość hhhhhhhhhhhhhgr
cham :/

Gość fenia19
to nie twoja wina.. Rozumiem co przeżywasz. Twój facet to poprostu cham, bo nawet jesli coś mu sie nie podobało to mógł zachowac to dla siebie, ale oczywiście nie pomyslał o tym że może ci byc przykro

Gość fenia19
jakim prawem zwracał ci uwage że masz stare okna? za kogo on sie uważa? nie wszyscy maja luksusy a jak mu sie coś nie podoba to niech nie patrzy

Gość hhhhhhhhhhhhhgr
moze byc tez tak e on zazartowal, niektorzy maja takie glupie poczucie humoru :O

U mnie w rodzinie na brak kasy się nie narzeka, jednak mamy taką sytuację, że nie możemy na razie zrobić remontu i warunki w domu mam jakie mam. Wkurzyłabym się, jakby ktoś zwrócił uwagę na wygląd mojego domu.

riddle mówie Ci,czuje sie jak zero, totalne zero:( nigdy sie nie wstydziłam własnego domu, a teraz tak:(

Gość hhhhhhhhhhhhhgr
on ma byc z toba a nie z twoim domem!!!!!!!!!!1111

Nie przejmuj się. To, jakie masz warunki w domu nie świadczy o Tobie, natomiast jego krytyka świadczy o nim i to nie najlepiej. Głowa do góry!

Gość czarnajagoda
no ale to nie twój dom, tylko twoich rodziców? Przecież ty nie msz pewnie kasy ani prawa , aby robić remont. Przyszedł, ocenił i podliczył ile jesteś ewentualnie warta. Trafiłaś na materialiste. A jak on mieszka? Jego starzy maja wypasioną chatę? A co on ma, pokój?

Gość amalletta
lecz sie panna, to histeria :P co z tego, że zwrócił uwagę na stare okna? Co to ma wspólnego z TOBĄ??? okna to okna, należało chłopcu odpalic tekstem, że do kitu to własnie jest plastik a nie drewno, chociażby stare i zakończyć temat... a ty histeryzujesz, jakby ci rodzinę siekierą powybijał :O

Gość kot13
facet zakochany nie zwracałby uwagi nawet, jeślibyś mieszkała w melinie:-) uwierz. Nie martw się nim:-) widać, że jesteś uroczą i chyba cudowną osobą- wysprzątałaś dla niego, chciałaś go przyjąć jak najlepiej nie miej wyrzutów.On zachował się nieelegancko- nie Ty.

Gość zostaw idiotę
inaczej nazwać go nie można,nie jest Ciebie wart i szkoda Twych łez przez jakiegoś kretyna

haha, daj sobie spokoj do mnie tez przyjechał z zaskoczenia tatuś syna i stwierdził, ze mamy syf. dodam, ze byl to juz wieczor, kiedy polozylam wlasnie malego i odpoczywalam przy kompie, a nie rzucilam sie od razu do sprzatania po calym dniu synkowego balaganienia. no i od tamtego czasu wiecznie slysze, czy nadal mamy syf w mieszkaniu. a mieszkanie jest duze, nowe, sloneczne i codziennie sprzatane. niektorzy sa po prosru dziwni, nie tyle zainteresowani czlowiekiem, co materią.

Gość szczerze?
Szkoda, że tak bardzo Ci na nim zależy. Taki tekst podczas pierwszej bytności niedobrze o nim świadczy. Co on przyszedł na targ koński - klacz ocenić? To nie Ty powinnaś się wstydzić, nie masz czego, to że nie ma okien plastikowych to akurat najmniejszy problem. Przykro mi to mówić właśnie dlatego że jesteś nim zakręcona, ale to koleś który najpierw patrzy na oprawę, a potem na treść. Jak dziecko któremu podobają się jedynie obrazki w książce ;/

Gość kanał
Nie przejmój się. W jego kurniku grzędy są obesrane przez kury. A on sam śpi z kogutem i ma piórka we włosach. Nie zapraszaj go więcej do domu. Cham mie zasługuje aby wprowadzać go na SALONY. Po co w ogóle zadajesz się z takim prostakiem. Kulturalny facet nawet jakby zobaczył jakieś braki To i tak z uśmiechem by powiedział. Fajne i miłe masz przytulne gniaazdko. Jak tu pięknie i schludno. Do kanału z nim

Gość sratatatatatat
a do kanału z tym twoim PRZEJMÓJ :p:D

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Wiesz co olej chama czy on jest jakimś inspektorem co ma chata do dziewczyny a On co ma PAŁAC??????????????

Gość michasia03
co za prostak, obled..... :o a to pewnie wierzcholek gory lodowej :o

Jakbym czytala historie mojej przyjaciolki. Poradzilam jej olac palanta i tak tez zrobila. Co maja okna do CIEBIE? Szuka dziewczyny z kasa, czy co?

Gość normalnie
szok!! jak można być takim dupkiem... Naprawdę ja bym tego faceta olała... A on niby co, ma własne mieszkanie, którego sam się dorobił?? i full kasy na koncie i do tego świetne auto?? nie każdy rodzi się super majętnym człowiekiem.

A ja mam dziewczyny inne do was pytanie,gdyby sytuacja była na odwrót,gdyby to facet miał złe warunki mieszkalne,jak wybyście zaregowały i co byś cie pomyślały o takim facecie?

Gość kot13
o, właśnie czekałam, kiedy to jakiś biedny mężczyzna się odezwie . Kultura obowiązuje obie strony związku przy czym wydaje mi się, że ze względu na tradycję dziewczyny bardziej przejmują się domem- mężczyznom po porostu więcej uchodzi w tych kwestiach( patrz reklama kawy Jacobs)

Nie rozumiem,chodzi mi o to że np ja nie przywiązuje uwagi do wyglądu domu,nie mam parcia na luksus czy też super porządek,z tego co wiem kobiety przywiązują wielką wagę do wyglądu domu,ja to mogę mieszkać nawet w szałasie i powiem że tam pięknie jest bo ptaki śpiewają i czuć piękny zapach lasu,nie przywiązuję uwagi do drzwi czy też do okien,powiem wiecej,bardzo mi sie podobają stare zanedbane domy,mają jakis taki fajny klimat,szło by powiedzieć że maja duszę,ale kobiety lubia nowoczesność i luksus,wiec jak byście zareagowali na faceta co mieszka w ruinie i nie przywiązuje wagi do warunków mieszkaniowych.

Gość po co???po co???
walker.....mylisz pojecia..:O jak to jest dom rodzicow tej dziewczyny to po co ten kretyn wyskakuje z takim tekstem???? co według ciebie autorka ma zrobic??? kupic sobie okna i wymienic bo ksieciuniowi sie nie spodobały..??????chooj z nim...

Gość inna znaczy jaka
walker każdy normalny człowiek pomyślałby, że jesteś życiowa ciapa i leń. Ruiny stanowią zagrożenie dla życia i zdrowia. I nie generalizuj, że to kobiety lubują się w luksusie, wielu facetom też palma odbija na tym punkcie.

Gość kot13
co innego przerazić się wyglądem domu a co innego wyrazić tę opinię głośno zwłaszcza na pierwszej wizycie gdy nie znamy przyczyn. Savoir vivre się kłania...Możnaby przypuszczać, że ten chłopak na kasę lecia nie na tę dziewczynę. Kulturalny chłopak nie powiedziałby słowa na temat okien nawet gdyby wylatywały z futryn.

Gość kot13
a poza tym kto zaczyna pierwszą wizytę od łazienki? ratunku.