Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Ile i co znaczą dla was pocałunki?

Polecane posty

Gość Zoom1

Sytuacja wygląda tak: Od pewnego czasu spotykam sie z pewną dziewczyną. Może byłe jakieś 3-4 randki.Ona zawsze była chętna na te spotkania. Rozmawiało sie nam fajnie, żartowalismy i śmialiśmy sie razem. Na trzeciej randce byliśmy wieczorem sami w parku, wkońcu zapytałem czy moge (ją pocałować). Ona powiedziała że jasne ze tak...całowalismy sie chwile, później powiedziałem jej że jest wyjątkową osobą dla mnie,ona stwierdziła że jeestem fajnym facetem itp. Kiedy odwiozłem ją do domu to dała mi krótkiego buziaka w usta na pozegnanie. Następnym razem zaproponowałem jej wspólny wypad do kina, ale ona stwierdziła ze woli iść do jakiejs kawiarni, i tak zrobilismy. tym razem sie nie całowalismy ale na pozegnanie znowu dostałem zwykłego buziaka w usta. Ostanio zaproponowałem jej znowu kino ale zaczęła sie tłumaczyć i wykręcać że nie da rady. Następnym razem kiedy mówiłem z nią o kinie przez telefon to znowu nie była chętna, wykręcała sie i miałem wrażenie że ściemnia...Ja już nic nie rozumiem, miałem wrażenie że wszystko podąża już w dobrym kierunku...wkońcu sie całowaliśmy i dostawałem całusy na pożegnanie. Zaczeło mi już zależeć a tu taki kop w dupe.Już nie wiem czy proponować kolejne spotkanie czy sobie odpuscić

Gość doradzeee
a czemu chcesz ja do kina zabrac? moze ona mysli, ze chcesz ja do kina na sex? bo mało ludzi?

Gość Lilluś Evangeline+
to jak ona całusa, to ty ją lekko przytrzymaj i zatop się w jej usta (niekoniecznie od razu z jęzorem:). Myślę, że ona na to czeka :)

Gość maria maria
duzo dla nas znaczą:) ja z obcymi się nie całuję, tylko z tymi, do których coś czuje:) wiec jak ja byc cie pocałowała to znak, ze jestes moj:)

Gość zaproś ją na spotkanie
pocałuj lub zapytaj jak ona widzi wasze relacje

Porozmawiaj z nią na temat Waszych relacji. Skoro dziewczyna nie odmawia pocałunków, to znak że jej się podobasz. Mam wrażenie, że ona się przestraszyła, że chcesz ją tylko zaciągnąć do łóżka, że chodzi Ci tylko o sex. Jeśli Ci na niej zależy i nie chcesz tylko przelotnej znajomości, porozmawiaj z nią na spokojnie. Przedstaw jej swoje oczekiwania, plany. Powodzenia.

Gość Zoom1
do kina i seks? przewcież tam sie filmy ogląda :p, chciałem ją zabrać na coś ciekawego

Gość maria maria
kino=sex, czasem kino=film:) jak na coś ciekawego to ją zabierz:) Bo jak film nudny, mało widowni..to ludzie sex uprawiają..:) nie wiedziałeś?:D

Gość Że co proszę?
maria maria kino=sex, czasem kino=film jak na coś ciekawego to ją zabierz Bo jak film nudny, mało widowni..to ludzie sex uprawiają.. nie wiedziałeś? Dziweczyno, co Ty za bzdury wypisujesz! Od kiedy to idzie się do kina na seks? Tood wieków norma, że pierwsza randka zwykle odbywa się w kinie, a to z tego powodu, że po prostu film pozwala przełamać pierwsze lody, dając dwojgu speszonym randką osobom temat do rozmowy. Skończ już oglądać filmy erotyczne.

Gość maria maria
od wieków wiadomo, że najwięcej dzieci poczeło się w knie:D Wisłocka ta od ksiązki o sexie, sama mówiła, że jej wnuczka poczeła dziecko w kinie..:) Nie mówię, że wy idziecie na sex do kina. Ale przy pustej widowni, na nudnym filmie, ludzie na prawdę uprawiają sex..w ostatnim rzędzie:)

Gość dla mnie to dużo znaczy
nigdy nie pocałowałabym faceta którego nie kocham!