Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgoooooosssssska

Mam 23 lata a wygladama 17 ;(

Polecane posty

Gość malgoooooosssssska

Dla niektorych moj problem wyda sie banalny, dla mnie jest wkurzajacy ;/ Mam 23 lata, dziecko a wciaz wygladam jak nastolaka;/ Kupujac papierosy czy alko sprzedawcy prosza mnie o dowod;/ Idac z mama i z corka na spacer, obydwie wygladamy jak jej dzieci ;/ Jak to zmienic? W co sie ubierac, jak sie czesac???

Po pierwsze zrób sobie nową fryzure zacznij ubieać się jak dojrzała panna i zacznij się odrobine malować to zawsze dodaje lat :)

Gość szwargot
Znam ten ból. Ja się z tym pogodziłam, bo nic nie mogę zrobić. Jak się mocniej umaluję to wyglądam strasznie wulgarnie, więc wolę nie

Gość yy
to się ciesz >Młodość szybko przemija zobaczysz:classic_cool:

Gość malgoooooosssssska
Bez make up'u nie wychodze z domu;p Tylko mam taka glupia nature;p Z ktorej sie wcale nie ciesze ;( Chce wygladac na tyle lat co mam... a nie jak szczeniak.

Gość pewnie zostaw goscia
chetnie sie z Toba zamienie. mi w przyszlym roku stuknie 30stka i ludzie daja mi 27 :P czyli prawie tyle ile mam. chcialabym wygladac mlodziej

Gość kraaakowiankaa
Mam to samo. Tyle, że mam 24 lata. Miesiąc temu usłyszałam: "co zaczynasz już myśleć o maturze?". :-O Zatkało mnie, bo w tym roku zrobiłam magisterkę :( Porażka!!!

Gość malgoooooosssssska
Bardzo chetnie :)) Tylko jak?:D ;]

Gość giigfj
a ja mam 17 i wyglądam na 30 to dopiero jest tragedia

Gość to jest nic
No bo pewnie nie ubieracie się odpowiednio do wieku,tylko pewnie nadal trampeczki,dresiki co nie?

Gość Super ja mam 47, a podrywaja
mnie mlodociani. Wiem trudno uwiezyc, ale daja mi 28-30 lat. Tak sie czuje i tak ubieram. Nie jedna mloda zazdrosci mi mojej figury. Dopoki cie odmladzaja jest dobrze.

Gość malgoooooosssssska
a no:P jak zalaczyc gdzies fotke do wgladu to pokaze;p do wstydnych nie naleze;p

Autorko --> Demonizujesz :P Toż to zaleta jest! Tragedia by była, gdybyś miała 23, a dawali Ci np 30! Dłużej zachowasz młody, piękny wygląd. Ciesz się i wyluzuj :)

Gość giigfj
giigfj np. mi dowalili tak...

Gość malgoooooosssssska
A ja bym wolala na odwrot:p To tak jak z wlosami, ktos ma krecone a chce proste.

Gość Tak to zaleta, ale czy to
utrzymasz ????

Gość kraaakowiankaa
Aaaa. Ja też się oczywiście maluję i to dosyć mocno- nie wulgarnie, ale robię sobie samych kresek ;) Ubieram się w kostiumy, bluzki koszulowe, krótkie spódnice (przed kolano- zwykle czarne wąskie, lub beżowe, w lecie białe) i wysokie szpilki- lubię taki biurowy/prawniczy styl :) Jak jadę na dzialkę na kilka dni to tam się nie maluję- kiedyś oczy muszą przecież odpocząć. Nie wychodzę poza moje ogrodzenie, ale jak ktoś podejdzie do siatki i chce czegoś, no to podchodzę do niego. :D [włosy spięte do góry, grzywka podpięta, bluzka na ramiączkach, krótkie spodenki, klapki, no i łysa gęba :P]. I zawsze tekścik: "zawołaj mamę, bo mam sprawę". Pytam: a o co chodzi? może ja mogę jakoś pomóc? Odp: "no wołaj mamę!". I co się potem okazuje, że np. chodziło o to, że facet nie wiedział kiedy ma być zebranie działkowców i chciał się mamy zapytać. :-O Żeby było weselej, to ja jestem właścicielką tej działki i to do mnie przychodzą wszystkie pisma. :D Tylko prezes ogródków mnie traktuje jak dorosłą, no ale on wie ile mam lat i był przy spisywaniu umowy :P Czasem mnie to tak wqrwia!

Ja ubieram sie elegancko od czasu do czasu na sportowo i tak to nic nie daje ale dla mnie to nie jest problem

Gość malgoooooosssssska
Tzn ubieram sie calkiem normalnie. Jakis t-shirt dopasowany, spodnie, najczesciej rurki, buty adidasy badz sandalki, czasem szpile, wlosy ostatnio w kite przez te upaly, w innym razie rozpuszczone. Makijaz- podklad, roz, dobrze wytuszowane, czasem kreski... i fajne perfumy... haaaa i tyle ;/

Gość malgoooooosssssska
Bobasek w tym wieku to juz w ogole bym nie martwila sie o wyglad:P Raczej cieszylabym sie wieku :P

Gość malgoooooosssssska
Tzn jak?? Wygladam dosc naturalanie. Nie lubie jakos sztucznosci ;/ Mam ubierac spodnice do kolan, golfy wlosy w kok, oczy pastelowym cieniem?? Tak bedzie ok? :D

Gość osamotniony
po prostu wyglądasz młodo i niech tak zostanie, nie zmieniaj nic, mi sie podobają takie kobiety... wiek ok - wygląd super

też jestem zdania , ze trzeba się cieszyc młodym wyglądem , a nie narzekać :)