Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczony jak nigdy

moja dziewczyna myślała że owady mają kręgosłup

Polecane posty

zniszczyła mnie tym i wcale nie żartowała, nie wiem jak można takich rzeczy nie wiedzieć, czasami palnie głupstwo ale dzisiaj przeszła samą siebie a ma 23 lata, dałem jej książkę do zoologii niech czyta bo taka wtopa wśród znajomych byłaby kleską

Gość hmmm zabawne
:)

ona jest na studiach, muszę ją podszkolić z wiedzy ogólnej bo to wstyd

No fakt, musisz ją podszkolić :) Ostatnio moja koleżanka powiedziała że urugwaj jest w afryce, aż było mi jej żal :P

naprawdę laski mają dużo mniejszą wiedzę ogólną od nas, chyba mają dużo mniejsze mózgi:)

Gość anka.skakanka
to jeszcze nic... Moja siostra była pewna, że Anglia jest w USA :O fakt, niby ma 14 lat dopiero, ale powinna takie rzeczy wiedzieć :O

Gość po co książka do zoologii
rozkrój jakiegoś komara i pokaż jej jak wygląda w środku. A poza tym, znawco biologii, też powinieneś poczytać trochę, to dowiedziałbyś się, że poziom inteligencji, a tym bardziej "wiedzy ogólnej" nie ma związku z wielkością mózgu, a także tego, czy w ogóle zdarza się w naturze, że jedna z płci ma większy mózg od drugiej.

Gość takaniunia
A ja zawsze myślałam, że w męskim yyyy.. jest kość i dopiero kumpela mi powiedziała, że nie. :O

po co książka do zoologii jakbyś była inteligentna to domyśliłabyś się ze to było z przymrużeniem oka

Jak byś był inteligentny, to byś wiedział, że ja tez z przymrużeniem oka ;)

A mój facet widząc w tv gościa grającego na saksofonie spytał: "Po co on gra na tej trąbce?" :D

niestety nie udało się Tobie zamaskować swojej wtopy:)

No to masz kolejną wtopę, poczytaj coś o składni języka polskiego, to dowiesz się, że pełne (długie) formy zaimków osobowych używane są poprawnie tylko na początku frazy lub w przypadku, gdy zaimek jest na pozycji akcentowanej. W innym przypadku używa się formy krótszej, która brzmi w zdaniu enklitycznie. Chyba, że to też było z przymrużeniem oka ;).

po co książka do zoologii na siłę próbujesz mi dogryźć :) ale mnie to nie rusza w przeciwieństwie do ciebie:) nie umiesz skontrować mojej wypowiedzi więc czepiasz się pisowni:)

Przepraszam, nie chciałam Cię urazić, tylko z nudów się przekomarzam. Chciałam pokazać, że niepotrzebnie deprecjonujesz dziewczynę z powodu braków w wiedzy ogólnej, które można łatwo nadrobić. A powyżej nie czepiałam się pisowni, tylko składni.

kończyłaś polonistykę? bo mam takie wrażenie że tylko w tej dziedzinie możesz się wykazać, żeby mieć wiedzę to trzeba dużo czytać:) a to zajmuje sporo czasu, wiem bo sam codziennie godzinę poświęcam na zdobywanie wiedzy

Gość wyczuwam
ostrą tyrkę "specjalisty" od owadzich kręgosłupów :D i to przez kobietę 😘

Gość ja kiedyś też dałbym
współczuję takiej dziewczyny

Gość człowiek chce dobrze
jej już nic nie nauczysz;) zapytaj czy zna stolicę turcji:) do tej pory nie poznałem laski która odpowiedziałaby na to pytanie:)

Gość alefajniee
baby sa poprostu tempe jak strzaly chodzby nie wiadomo co robily zawsze bede glupie

Gość człowiek chce dobrze
to jest porażka żeby w takim wieku tego nie wiedzieć, ta wiedza do życia raczej się nie przyda ale są rzeczy które trzeba wiedzieć, nie mógłbym być z taką laską