Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbffgdggfdgdgg

Impreza w domu a mama

Polecane posty

Gość bbffgdggfdgdgg

Chciałabym zrobić imprezę w swoim domu i pierwszy raz w życiu naprawdę się "wyszaleć". Imprezy, na których byłam mogę policzyć na palcach obu rąk - było ich kilka, rzadko wychodzę. W ich skład wchodzą również dwie urządzone przeze mnie - 18 w domu i impreza dla znajomych z liceum w małym mieszkaniu babci. Po obu imprezach nie było śladu - mieszkania były czystsze niż wcześniej. Problem (powiedzmy) tkwi w mojej mamie. Kiedy pytałam ją wcześniej, czy mogłabym zrobić taką imprezę (wówczas zawiozłabym ją do babci i z powrotem przywiozła) warknęła, że "najlepiej, żeby już umarła, bo wszystkim przeszkadza, i mogłabym robić imprezy codziennie" :O Chcę znowu ją o to podpytać, ale nawet jeśli się zgodzi, to nie będę mogła ani się za dużo napić ani nic (nigdy nie wypiłam za dużo, ale są takie momenty w życiu człowieka, ze chce choć na jedną noc zapomnieć o wszystkich zamrtwieniach). Mama niestety jest "niesamodzielna", a mianowicie ma prawo jazdy, z którego nigdy nie korzystała i nie jeździ, dlatego ja robię za kierowcę. Jak z nią porozmawiać?

Gość anonimowa567456
ile masz lat?

Gość bbffgdggfdgdgg
19, rocznikowo 20 :O Mieszkam nadal z mamą, choć chciałabym już się usamodzielnić

impreza, gdzie moge zapomniec o wszystkich zmartwieniach? o fuck, na pewno nie u mnie w domu!!! :P:P:P:P

Gość anonimowa567456
ja powiem tyle...najlepiej by było jakbys sie wyprowadzila ; [ bys miala spokoj...bo faktycznie impreza na pol gwizdka to wiadomo...i w ogole brzydko ze twoja mama tak o babci mowi..

Gość bbffgdggfdgdgg
Husky :D Chodzi o to, że przynajmniej byłabym u siebie i np nie wracała po nocy albo nie obudziła się rano w mieszkaniu koleżanki :D Nie chciałabym tak :D

Gość bbffgdggfdgdgg
Anonimowa, mama mówi o sobie, nie o babci...

Gość bbffgdggfdgdgg
Poza tym, mam naprawdę sprawdzonych, dobrych znajomych. Ufam im (oczywiście zawsze zostaje ten 1% niepewności :D) Ale już skończył się etap rzygania i picia na umór :)