Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co???po co???

po co wklejacie wszedzie zdjecia swoich dzieci????????

Polecane posty

Gość tralalalalalalal
a po co masz to zdjęcie w stopce? bo ja tego serio nie mogę zrozumieć

Gość Tylko , żeby tej
zwisa mi to , bo ty jesteś jedną z tych normalnych matek :) Przecież nie napisałam , że to wszystko kieruje do Ciebie .

Gość tralalalalalalal
"Wklejam bo się chwalę bo uważam ze jest wspaniałe, niesamowite, piękne. Jestem dumna i chcę się chwalić. Wolno mi." a później wyrośnie z niego/niej zapatrzony w mamusię, "najlepszy na świecie" syneczek/córeczka.

autorka sie pyta po co... a po co autorka oglada te zdjecia, linki itd.., po co komentuje glupio, wulgarnie itp.., po co zaklada taki temat, po co ? pewno dlatego ze to forum :))) i po to zeby sobie pogadac :) o wszystkich tu tematach mozna powiedziec po co? zawsze znajdzie sie ktos komus sie nie podoba, sa ludzie co im sie nigdy nikt i nic nie podoba :D mnie osobiscie zwisa czy ktos o moim dziecku powie ze jest brzydkie, jest suka itd.. tak samo mi zwisa czy sie komus podoba, a w 99% na to co ktos ma wklejone w stopce nie klikam i nie komentuje bo mnie to nie interesuje, zwlaszcza nie komentuje negatywnie, a jesli juz cos pisze pozytywnie to szczerze :) nie rozumiem waszego pisania ze ktos komus pisze komentarz pozytywny by sie przymilic i to nieszczery :/ po co?? przeciez nie musisz nic pisac nikomu to po co piszesz?? jeszcze w ostatecznosci zrozumiem chama co musi napisac jaki ktos jest parszywie brzydki, ale zakladam ze nagatywy sa szczere chyba ze tez nie sa, piszecie je tylko dlatego by sobie popisac :))))

Gość Tylko , żeby tej
Ktoś zakłada temat , że bardzo źle się czuje i nie wie co ma zrobić . O ! Ktoś poradzi ? Nie , to link :O

Gość zwisa mi to
Po co? Żeby zaspokoić ludzką ciekawość. Sama lubię patrzeć jak rosną dzieci forumowych mam i wiem, ze dużo mam też lubi zobaczyć jak wyrosły pociechy innych.

Gość zwisa mi to
Niech wyrośnie. Wolę zapatrzonego w siebie synka/ córeczkę niż pełnego kompleksów i niewierzącego w swoje siły. Ludzie kochający siebie radzą sobie w życiu.

Gość Tylko , żeby tej
W stopkach sobie też miejcie te linki :O Mnie strasznie denerwują Ci spamerzy , co wszędzie wetkną link , i jeszcze napiszą " głosujcie na moją słooooodziutką córeczkę , jest najpiękniejsza na świecie :) :) :) :) :) :) :) " :O

Gość glupie..........
Po to sie wkleja zdjecia swoich dzieci zeby ktos mogl je ogladnac!!! Widac ze autorka dokladnie rozumie po co to robic bo po to samo zalozyla topik zeby zwrocic na niego uwage!!! Fotki dzieci rozumiem ! Beznadziejny temat nie rozumiem ! A jezeli ci nie pasuje cos to zglos do usuniecia a nie smietnik zakladaj... Glupie pytanie glupiej autorki!!!

Gość tralalalalalalal
ale jest jeszcze coś pomiędzy zapatrzonym w siebie dzieciakiem a zakompleksionym ... litości, chyba właśnie taka jest rola rodzica, żeby znaleźć coś pośrodku i wychować go/ją na dobrego człowieka...

Gość zwisa mi to
To też staram się jak tylko mogę swoją rolę spełniać i wychowywać na dobrego człowieka, ale bez kompleksów. Poza tym myślę, ze w tym wieku wklejenie przeze mnie fotki na forum nie ma specjalnego wpływu na wychowanie. To jeszcze czas kiedy dzieci widząc siebie na zdjęciu po prostu się cieszą i ze zdziwieniem w oczach mówią ooo to jaaaa

myszsza, nie wim dlaczego wszyscy sie tu tak przyssali do Ciebie... chyba tez tak jak ja lubisz zyc po swojemu. :) Widzialm Twoje zdjecia na blogu ... wygladasz pieknie w ciazy. :) Troche Ci nawet zazdroszcze.

Gość mysza a ty
myszsza a ty w ogole rozumiesz o czym pisze autorka? to nie autorka kretynko wyzywa pod adresem tych dzieci, tylko pisze o tym czy wklejajacym linki mamusiom idiotkom to nie przeszkadza, ze KTOS WYYWA je od najgorszych, rozumiesz juz?

Gość zwisa mi to
Mnie nie przeszkadza, a wiesz dlaczego? Bo jeśli ktoś pisze o mnie idiotka zupełnie mnie nie znając to sobie to tłumaczę na dwojaki sposób. Albo to gówniara której rodzice nie wysłali na wakacje i przejmować się nie warto bo to nie moje dziecko i ja go wychowywać nie muszę, albo to kobieta w okresie napięcia przedmiesiączkowego i tu również dyskutować nie ma o czym bo z hormonami nikt nie wygra.

mysza a ty - tak rozumiem ze autorka pisze wlasnei o takich jak ty co pisza do kogos kretynko i idiotki :/ i inaczej wyrazic swoich mysli nie potrafia :( to ze ktos do ciebie tak mowi czy o tobie znaczy ze ty powinnas o innych tak sie wyrazac... jagoda - zawsze musi byc jakas ofiara na kafe :) a ja niesety nie z tych co wchodzac miedzy wrony kracza jak one :) na szczescie w masowym swiecie indywidualizm jest w cenie :)

Gość dfldskfljas/dfjlkdsfj;dskf
mysza idiotko ...idz pracy poszukaj i bachorowi na chleb zarób ty szmato niedojebana

pracy poszukaj??? o moja parce sie nie martw bo ja pracuje jakbys nie wiedziala :)))

Gość myszsza patologio
haha..ciekawe gdzie zebranino......lazisz i prosisz tylko...zebrasz jak rumun na dworcu....:D:D:D:D

wiesz co to schizofremia? to wlasnie taka choroba na ktora cierpisz :) widzialas kiedys mnie wogole? widzialas jak zebrze? gratuluje zycia w wymyslonej rzeczywistosci :)