Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakas ona123

nie wytrzymuje już!!!!!!!!!!!

Polecane posty

od kilku dnii boli mnie ząb, górna szóstka. nad zebem zrobiła mi się góla, podejrzewam z ropa, czuje ta ropę, ząb jest do wyrwania Czy jak bym dzisiaj poszla do dentysty to by mi go wyrwał po mimo tego stanu? czy raczej dałby antybiotyk żeby to rozgonic i kazal przyjsc za kilka dni?

też mi się tak wydaje, tym bardziej że to usunięcie dzisiaj to odpada, bo ide dzisiaj na noc do pracy

szczerze to boję się tam iść, wiem że musze bo to cały czas się pogarsza, ale strach przed dentystą wygrywa

ja nie wiem jakto jest naprawde bo ja ostatni raz problem z zebami mialam jakies 10 lat temu , mialam jakis do wyrwania. Od tamtej pory nic , zeby zdrowe , ani jednej plomby ani nic .. ale kiedys moj chlopak mial takie cos jak ty to mu kazali przyjsc jak ropa zejdzie.. meczyl sie biedaczek , meczyl

szczerze to boję się tam iść, wiem że musze bo to cały czas się pogarsza, ale strach przed dentystą wygrywa