Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shoop da woop

Ale mnei wkurzył!

Polecane posty

Gość shoop da woop

Gadzina jedna! Wczoraj dostałam od mojego narzeczonego smsa po 18 ze idzie z kolegami po pracy na drinka i się odezwie jak będzie wracał. No i tak sobie siedzę przed komputerem, siedzę siedzę a odzewu nie ma. Piszę smsa - brak odpowiedzi. Potem po północy drugiego smsa że kładę się spać i niech się już odzywaniem do mnie nie fatyguje. A rano dowiedziałam się, że skubany trochę zapił, zagadał się ze znajomymi i nie wyrobił się na ostatni pociąg do domu. I wracał debil jeden NA PIECHOTĘ 20 kilometrów, po nocy, wzdłuż torów, miejscami przez las. Przynajmniej wytrzeźwieć zdążył. (Zapomniał o nocnych busach... bez komentarza). No myślałam że pierdolca dostane... Tak czy inaczej - dziś nie wie w ogóle o co się złoszczę. W ostateczności pojadę sobie za tydzień do innego miasta na dyskotekę i zniknę na 48 godzin bez komórki, ale wolałabym to traktować jako ostateczność. Jak mu przetłumaczyć że wypadałoby się odezwać bo jakaś idiotka siedzi w domu i się martwi że go pijanego gwałcą w krzakach prosto w tyłek albo rozwalili łeb prętem i zostawili w rowie...

Gość toz to szokkkk
:p

Gość shoop da woop
Toż ja mu się bawić nie bronię. Chodzi tylko o te minimum informacji żebym nie siedziała ze sraczką w domu i się nie martwiła. A jeżeli ktoś uważa że spacer 20 kilometrów po nocy to dobra zabawa... to nie wiem jak to skomentować :p

najlepiej to wszczep mu GPS pod skórę i wsadź kamerę na głowę , wtedy będziesz wszystko dokładnie wiedzieć i nie srać po nocach z paniki

Gość Marcin84w
musze sie przyznać ze jest coś fajnego w powrocie do domu w nocy torami pijanemu.Ale chcialbym miec wtedy piwo na drogę,sprawną latarkę i kumpla do pogadania.

Gość shoop da woop
Ja widzę że faceci to wszyscy tacy sami są. Po pierwsze - określenie "siedzę ze sraczką" to taka metafora była, ale widzę że zbyt subtelna. Po drugie - przecież ja nie chce wiedzieć co robi, z kim, gdzie, kiedy, nie pytam się ile piw wypił, ile papierosów wypalił i czy muzyka z pubie nie była zbyt hałaśliwa dla jego delikatnych uszek, tak? Ale skoro zobowiązał się napisać mi jakąś wiadomość, ja takiej wiadomości nie dostałam to chyba mogę się trochę zaniepokoić, tak?