Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshgadfga

ile waszym zdaniem....

Polecane posty

Gość jshgadfga

facet powinnien wydac na pierścionek zaręczynowy?? i jaki ten pierścionek powinnien byc??

Gość tertia
Ladny. A cena mnie nie interesuje. Moze kosztowac 5zl i 5000zl.

Gość jshgadfga
nie ma tu nikogo kto chciałby udzielic odpowiedzi???

Gość ciocia krysia
poszperaj na forum albo w googlach masa tematow o tym byla jeden powie kilkaset zl inny 2-3 tys jeden ze musza byc brylanty a cyrkonie to tandeta inny bedzie zachwalal sztyczne cyrkonie przecietnie ok 1.5-2 tys taki porzadny z brylantami

na jaki go stać jeden kupi z brylantem, drugi z cyrkonią gustowny i..żeby pasował do dżinsów mnie się podobają nowoczesne jak obrączka, nie lubię tych z koronkami, ozdóbkami, oczkami

Gość jshgadfga
rozumiem dziewczyny ze dla was cena nie ma wiekszego znaczenia ale patrzac na to z meskiej perspektywy ile powinnien facet przeznaczyc na pierścionek. w sklepach ceny sa rozne, czym sie wiec kierowac przy wyborze takiego pierscionka?????

upodobaniami dziewczyny woli drogi pierścionek? wczasy na Dominikanie czy samochód? a może chce się pochwalić koleżankom, rodzinie?

ja bym szukala przedzial 500-800zl...wtedy juz masz maly brylancik i delikatny pierscionek.moj byl za 740zl

Wszystko zależy ile możesz przeznaczyć na ten pierścionek i od gustu twojej dziewczyny

Gość ab7
ja wybrałam sobie sama z cyrkoniami i szafirem 10 lat temu kosztował 230 zł

i czy nosi biżuterię? niektóre kobiety wrzucają do szuflady..i takie ma to znaczenie..

Gość ab7
ja zawsze noszę obrączkę i pierścionek

Gość jshgadfga
a czy zawsze musi to byc brylant lub diament??? czy pasuje kupi pierscionek z innym kamieniem??? czy to ma znaczenie dla was????

Gość ciocia krysia
przedewszystkim dobra proba zlota i zamiast sztucznej tandetnej cyrkonni prawdziwy brylant to jedyny taki pierscionek w zyciu Jak cie stac to kup cos ladnego i porzadnego tak jak pisalam wyzej 1.5-2 tys musisz znac gust przyszlej narzeczonej wiedziec czy lubi cos klasycznego skromnego z jednym wiekszym kamieniem czy jakies wymyslen wzory czy moze jakies duze ksztalty

Gość jshgadfga
Coralick jestem facetem i chciałem tylko poznac opinie kobiet na ten temat. planuje sie w przyszlości oswiadczyc ale juz teraz zastanawiam sie nad wyborm pierscionka dla ukochanej

Gość ciocia krysia
jshgadfga sa tansze kamienie np szafiry rubiny szmaragdy ale pamietaj o tym zbey byly prawdziwe a nie syntetyczne

Gość ciocia krysia
i zastanow sie czy ma to byc cos wyjatkowego i porzadnego czy byle by bylo bo np zeby bylo i jezdzilo to mozna kupic malucha tak samo zeby byl jakis tam pierscionek mozesz kupic cos za kilkaset zl

jshgadfga... no i wiec oswiece, bo baba jestem... jesli laska zazada zlotego pierscionka z brylantem, a nie tandetnymi cyrkoniami i nie mniej niz za 2000 to bierz doopcie w troki i szukaj jakiejs normalnej :)