aparacik 0 Napisano Lipiec 17, 2010 Ostatnio dostykałem dziewczynie po wardze sromowej.. doprowadzilem ją do zluzu, miała wtedy ostatni dzień płodny , nastepnie ona zwalila mi konia, spusciłem sie na swoja reke ,od razu wytarłem sperme w ciuchy, i w nogi , te czesci spermy na rece ktore nie mogłem juz wytrzec o ubranie , reka byla zaschnieta , po moze 5 min znow włozyłem jej palca do wargi lecz ją to bolało to po 20 sekundach wyciagnełem , Czy ona moze byc w ciaze ? prosze od odpowiedz jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparacik 0 Napisano Lipiec 17, 2010 pomozcie mi :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może ona wychodzi Napisano Lipiec 17, 2010 jasne, ona juz rodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onskromny Napisano Lipiec 17, 2010 pomocy ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mascara17 Napisano Lipiec 18, 2010 nie może być przez peting nie zachodzi się w ciąże bądź spokojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach