Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gzdg

odstające koncowi wlosow!!! help

Polecane posty

Gość gzdg

mam wlosy do ramion, czarne farbowane... mamjuz dosyc ich wygladu w sloncu... na calej dlugosci- od skory glowy do ramion odstaja mi koncowki!!! w sloncu to wyglada koszmarnie!!! moje wlosy wygladaja tak, ze od nasady sa grube natomiast ku blizej końcowi sa bardzo cieniutkie i nie sa one proste tylko jakies ni to krecone ni to falowane-byle jakie po prostu ;(... wlosy czesto przycinam jednak i tak w sloncu odstaja! bylam u dermatologa to powiedzial ze moje wlosy chce zyc (przez to ze je codzinnie myje- a musze bowiem za duzo loju moja skora wydziela, a dermatolog pwoiedzial ze nie ebdzie mnie faszerwal tabletkami) ale ja tez chce zyc!!! widze dziweczyny , ktore maja czarne dlugie wlosy ale nie maja takiego problemu jak jak ;((( co zrobic, moze gdzies sie umowic na wizyte?? ciagle uzywam produktow do prostownaia, wygladzania wlosow i nic ;(( co produkt to 50zl a efektow brak ;( a nie chce uzywac prostownicy i rezygnowac z farbowania wlosow na czarno ;( pomocy!!! moze jakies wskazowki gdzie moglaby sie zglosic z tym problemem???

a masz wycieniowane włosy pewnie i dlatego się tak wywijają lub są nie równe gdyż reszta sie połamała. Wyrównaj do jednolitej długości i powinno być ok. Zawsze pozostaje balsam prostujący i prostownica;p bądź loczki;)

Gość aljibaba
Twoja skóra wydziela dużo łoju, bo myjesz codziennie włosy :) zacznij je myć chociaż co dwa dni

Gość gzdg
nie mam cieniowanych wlosow, sa wyrownane do ramion, ale widocznie sie lamia, rozdwajaja sie rowniez ale bardzo malo.... ojjjj nie moglabym myc je co 2 dni.... chyba bym sama tego smrodu nie zniosla, ale dermatolog mowilze nie szkodzi bym myla codziennie glowe... bardziej nie moge zniesc przy takim sloncu jak mamy te odstajace koncowki ;((((((( moje wlosy nie sa proste tylko takie hmmm chyba same nie wiedza jakie by chcialy byc czy proste, falowane, itp... zdaje sobie sprawe ze to przez farbowanie, ale czy nie da sie cos z tym zrobic??? kurcze tyle tej chemii na rynku... tylko ja jeszcze na to nie natrafilam ;((( wrrrrr...

Gość gzdg
jakbym chciala leczyc to musialaabym zazywac silne leki caly czas..... ateraz jestem po operacji wiec musze uwazac.... zreszta kto chce siebie niszczyc hormonami?? ale w ostatecznosci nie wykluczam...

Gość gzdz
ponawiam prośbę o pomoc..