Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlana potem

pocę się jak świnia :/ help!!!

Polecane posty

Gość zlana potem

wyszłąm tylko do sklepu obok...i już jestem cała mokra..pos spływa mi po twarzy, plecach...wszedzie strasznie mnie to zawstydza, przez co w te upały wasciwie nie wychodze z domu :/ co robic?

Gość Właśnie takie są...
ŚWINIA SIĘ NIE POCI !!! :-))

Gość zlana potem
to może inaczej....jak jestem spocona moja powierzchownosć jest równie atrakcyjna jak powierzchowność świni..

Gość Mariolkaaaa
polecam etiaxil mi pomaga

Gość zlana potem
ale przecież twarzy tym sobie nie wysmaruję :/

Gość Mariolkaaaa
ale mnie jsie pocisz ogolnie wszedzie baranie

Gość szefunciu159
Witam ja mam moze nie taki sam problem ale podobny i jak narazie nikt mi nie dał rady pomóc.Otóż myje sie regularnie ale mimo to czuc odemnie nieprzyjemny zapach. To nie pot, to jakby ten caly łojotok. Ledwie wyjde spod prysznica a juz caly tym jestem pokryty. Zupelnie tak jakbym sie nie myl!!!!!!! Leczylem sie dermatologicznie (aknenormin) ale nic nie pomogł. A jezeli chodzi srodki do mycia to bylo juz chyba wszystko. No moze prawie mam nadzieje ze ktos z was cos jeszcze poradzi. Tak po krótce stosowalem m.in. wszystkie rodzaje mydel zwyklem przeciwpotowe siarkowe, protex, ostanio ktos mi poradzil szare mydlo bialy jeleń i zwykle dla dzieci ale i to nie pomaga ):. Jezeli chodzi o plyny do kapieli to tez juz raczej wszystko bylo do tego solanki i takie rozne tam co dermatolog mi polecala i nic. Dezodorany probowalem ale one tylko pogarszaja stan rzeczy ): Czekam na propozycje może w końcu ktos jest w stanie mi pomóc (: