Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heteromateusz32

Ci co nie lubią pedałów!!

Polecane posty

Gość heteromateusz32

Jeśli nie lubicie ciot, gejów, pedałow... to wpisywać sie tutaj. Uzasadnijcie też czemu ich nie lubicie ja osobiście uważam że ch*j jest stworzony do tego by zapładniać kobiete. i po to bóg stworzył ch*ja by wkładać go do kobiety a nie do d*py która służy do innych celów. przepraszam za wulgarne słownictwo ale inaczej sie nie dało.

nie ze nie lubie bo tez sa fajni ludzie tylko nie podoba mi sie to ze w twoim otoczeniu gdzie mieszkaja czy pracuja nie odnosza sie tą twoja odmiennoscią siedza cicho po wiedza ze ludzie nie lubia takich ale tutaj na paradzie raptem pokazuja odmiennosc po co to robia by prowokować? Niech sobie zyją twoim swiecie ale bez tych parad a ja juz chca sie spotkac to niech zorganizuja te swoje spotkania na zamknietych mityngach np: na stadionie a nie urzadzaja sobie te prowokacyjne parady uliczne

Gość mi tam nie przeszkadzają
i to najważniejsze? co cię obchodzi Autorze, co każdy człowiek i z kim robi w swojej sypialni??? nie rozumiem tego i do tego jeszcze ta twoja filozofia do czego jest penis... :-O niech każdy robi to, co chce, byleby nie robił krzywdy innym ludziom! odrobinę tolerancji prosze!

Gość mi tam nie przeszkadzają
i to najważniejsze!!! :-D

Gość a ja na przykład
słyszałam, że Jagody tutaj nikt nie lubi, teraz wiem dlaczego :) Mi osobiście nie przeszkadzają. Mam nawet kolegę geja i bardzo fajny chłopak z niego. Bardzo przystojny, jakby nie był gejem to bym go poderwała :P

A ja uwazam, ze ludzie czasami na sile sobie szukaja problemow do rozstrzasania. Mnie czyjas doopa absolutnie nie interesuje. I kazdy nia sobie rozporzadza jak chce. Nie grzecznie zreszta wtykac nos w czyjes lozkowe sprawy. A tak wracajac do Mateusza32.... choojem to ty chyba myslisz, bo mozgu widac brak. Gratuluje poszanowania dla kobiet, zapladniania ich chooojem ... ale jak to ktos kiedys pieknie powiedzial... JAK SIE KTOS CHOOJEM URODZI, TO KANARKIEM NIE UMRZE!!

Gość nie bede czarna
i pewnie kochasz się z kobietą tylko po to, by ją zapłodnić, bez zabezpieczenia itp? wg Twojej filozofii oral też odpada. ;]

Gość heteromateusz32
Otóż odpowiem teraz na te pytania. jak dla mnie d*pa jest do srania a nie do jebania po drugie, szanuje kobiety i nie zapładniam każdej mwhaha ale m.in po to Bóg stworzył penisa nie ukrywam że jestem wierzący i nawet w Bibli Bóg nakazał zabijać wszystkich gejów. ale pomijając religie. to jak według mnie nikt nie rodzi sie z orientacją homoseksualną tak tylko sobie geje tłumaczą którzy chcą siebie usprawiedliwić, wiekszości sie poprostu w dupach poprzewracało i tyle.

Mam przyjaciela geja.Nie spotkałam osoby,która miałaby dla mnie taki szacunek jak on.Zresztą nie tylko dla mnie bo dla wszystkich kobiet.On tez nie przepada za takimi paradami.

Gość Mateuszu tobie
w dupie poprzewracało się, myślisz hujem.

Gość heteromateusz32
nie, mi właśnie sie w dupie nie przewróciło jeszcze ale skoro tak mówisz to pewnie pedałem jesteś x3

Gość Mateuszu jestem
kobietą, nic nie mam do lesbijek i gejów. Czy ktoś zagląda ci do łóżka?

Gość ciekawe co zrobicie jak wasze
dziecko okaze sie byc ciota i pedalem :P jagodka sluchamy

Gość do ciekawie
Zgadzam się z tobą w 100 procentach. Życie bywa przewrotne.

Gość heteromateusz32
nie oszukujmy sie każdy udaje tolerancyjnego a jak przyjdzie co do czego to każdy kogoś tępi. śmieszy mnie to... ciekawy jak wszyscy bylibyśmy gejami albo lesbijkami. nie będe ubliżać żadnemu homoseksualiście z ulicy ale mam swoje zdanie na jego temat i koniec.

Gość jagodaaa24
mozna poderwac geja?myslicie ze w jakis posób udałoby sie go pocłowac albo cos?

Gość mi nie przeszkadzaja i jestem
tolerancyjna wobec takich związków. To, że nie ukrywaja się z tym też mi nie przeszkadza, to też są ludzie, wolni ludzie i nie widzę sensu ukrywania sie z tym.

Gość o rzeszty
parady owszem sa upierdliwe, ale i oni nie robili by parad, gdyby ludzie ich nie gnoili. mi tam wisi kto z kim i w jakis posob uprawia seks lub kto kogo kocha czy nie kocha. byle wszystko dzialo sie za obopolnym porozumieniem. denerwuja mnie natomiast ludzie, ktorzy krytykuja innych za sama w sobie innosc, bo to tylko zakloca spokoj publiczny i jest strata jakze cennego czasu. zamiast kogos nie lubic lepiej zajac sie wlasnymi rozrywkami :)

Gość o rzeszty
parady owszem sa upierdliwe, ale i oni nie robili by parad, gdyby ludzie ich nie gnoili. mi tam wisi kto z kim i w jakis posob uprawia seks lub kto kogo kocha czy nie kocha. byle wszystko dzialo sie za obopolnym porozumieniem. denerwuja mnie natomiast ludzie, ktorzy krytykuja innych za sama w sobie innosc, bo to tylko zakloca spokoj publiczny i jest strata jakze cennego czasu. zamiast kogos nie lubic lepiej zajac sie wlasnymi rozrywkami :)

Gość krucafuks
Jak Ci cudzej dupy szkoda, to swoja nadstaw. To jest forum GOTOWANIE,DOM, OGROD, pisz na temat albo 🖐️

Gość heteromateusz32
a co ci przeszkadza że pisze nie na temat? jak to o ogrodzie itd mwhaha to teraz napisze że posadze se jutro drzewko i jest na temat i chuj cie to... czy pisze na temat czy nie. wracając do mojej dyskusji, to moim zdaniem homoseksualistów powinno sie leczyć, by mniej było na świecie takich p*jebów.

Gość o rzeszty
ale chlopcze, homoseksualisty nie da sie wyleczyc z kochania facetow, tak jak ciebie nie daloby sie wyleczyc z kochania kobiet :) przejdz wiec nad tym niezbitym faktem do porzadku dziennego i zajmij sie wlasnymi rozrywkami, a nie krytykowaniem rozrywek innych :) obiecuje, ze bedzie ci wtedy duzo przyjemniej zyc :)

Gość heteromateusz32
może to śmieszne... ale wiesz czemu tak zraziłem sie do homoseksualistów? bo moja dziewczyna była lesbijką... wiedziałem o tym ale byłem bardzo szczęśliwy gdy zechciała być ze mną, była dla mnie najważniejszą kobietą w życiu i bardzo ją kochałem, wszystko prysło...

Gość może sam jesteś
pedałem:p