Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel002

Jak przekonać rodziców,żeby pozwolil mi przkłuć uszy?

Polecane posty

Gość Angel002

Moi rodzice nie pozwalają mi przebić uszu,a jeśli już się nawet zgodzą to potem odwlekają termin albo zmieniają zdanie.Według mamy kolczyki to okaleczanie mojego młodego ciała (sama ma przekłute uszy). Jej stałym argumentem jest to,że nie chce żebym wyglądała jak panienka z głupiutkich seriali. Jak ja przekonać,że to nic strasznego?!

Gość Ewelinappppp
haha :D:D moja mama mnie w zerówce zaprowadziła do kosmetyczki na przebicie uszu. Kompletnie nie rozumiem Twoej mamy. Kolczyki w uszach to nie np kolczyk w brwi, brodzie czy pępku :P:P

Moja mama zawsze uważała, że kolczyki są nieskromne :P ale zawsze jak ją zapytałam dlaczego tak uważa to nigdy nie umiała mi wytłumaczyć. W końcu poszłam sama do kosmetyczki i sobie przebiłam uszy. Mama na początku nie zauważyła a w końcu jak dostrzegła, że coś mi się tam w uchu błyszczy to podenerwowała się chwilę a później stwierdziła, że już jej wszystko jedno;p tak samo była z farbowaniem włosów. Dopiero po 18-tce się zgodziła a teraz chodzi za mną i mi przypomina, żebym zrobiła odrosty:P Więc moja rada? idź przebij uszy, przez pierwsze parę dni chodź z rozpuszczonymi włosami. Jak zauważą, że masz kolczyki to zapytaj z uśmiechem "jak to? dopiero teraz zauważyliście? przecież już tyle dni mam przebite.." pozłoszczą się pozłoszczą i im przejdzie:)