Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandorra

, i co dalej.....

Polecane posty

Gość pandorra

Witam was wszystkich,moze coś mi doradzicie.Jestem po nieudanym małżeństwie,dzieci nie mam-poznałam jednak kogoś 1 rok temu służbowo-jest rozwodnikiem i sam wychowuje dziecko,jednocześnie pracując w mediach-ciężki chleb.Okazuje się,że prywatnie świetnie mi się z nim przebywa,w łózku dobrze się rozumiemy.Wiem,ze na 1 szym miejscu zawsze będzie jego pociecha i akceptuję to -tylko nie wiem czy mam szansę na udany,dłuższy związek?kompletnie nie wiem jakie są priorytety mężczyzn "doświadczonych" , nie chcę go zniechęcić zachowaniami,moze nieświadomymi-każdy z nas swoje przeszedł, a zależy mi na kontynuowaniu tej znajomości ,gdyż jest wartościowym człowiekiem.tylko jak,żeby nie zepsuć

Gość wania z drągiem za pociągiem
najlepiej to być szczerym powinno działać zawsze działa

Gość pandorra
ktoś może jeszcze coś poradzi-kompletnie nie wiem co mam robić,nie jest "chłopcem" bez zmartwień, ani ja bez problemów

Gość i znowu bełkot
Mężczyzna z przeszłością, Kobieta po przejściach. A może odwrotnie? Mężczyzna po przejściach, kobieta z przeszłością. To wcale nie jest to samo. A ludzie jak się dotrą to mogą stworzyć udany związek.