Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upalne lato 2010

sklep SMIRNA w arkadii nie polecam i odradzam

Polecane posty

Gość upalne lato 2010

nigdy więcej tam nie kupię! o nie...

Gość pychotki mniammmmmmmmm
Absolutnie polecam !! jestem stałą klientką sklepu w Arkadii , wszystkie produkty są bardzo dobre jakościowo a tym bardziej my drogie Panie potrzebujemy takich naturalnych wspomagaczy :) jakie można tam zakupić .

o ja też nie polecam , ale mnie burak obsługiwał..... taki prostak wysoki ale bez kultury , nie wiem czy jeszcze tam pracuje straszny cham taki nonszalancki

Gość upalne lato 2010
ostatnio widzxiałam, jak pracownica dosypywała królicze bobki do rodzynków :(

że co BOBKI?

to niemożliwe ...

Gość lulu kafeteria
Nie wiem jak wygląda sprawa obsługi na stoisku Smirna, bo nigdy nie byłam, ale otworzyli sklep internetowy i właśnie dostałam pierwsze zamówienie. Wszystko jest naprawdę przepyszne. A jeśli część produktów ma jakiś związek z "bobkami", to na pewno nie zaszkodziło to ani jakości ani smakowi. Polecam z czystym sumieniem www.sklep.smirna.pl. P.S. A śledząc cały wątek wydaje mi się, że Pan/Pani "upalne lato 2010" ma jakiś osobisty, głębszy problem ze Smirną.

Gość smirna to po rosyjsku
"baczność!" w wojsku :P

Gość Ja jestem tym wysokim gburem
Co pracuje w smirnie i powiem wam, że bobki to tylko przedsmak. Prawdziwą kompozycję aromatyczną naszych produktów nadaje świeże nasienie wyciągnięte osobiście przeze mnie z najądrzy :classic_cool:

Gość kinga kafeteria
"Baczność" to po rosyjsku "smirno", a nie "smirna". Natomiast, żeby wiedzieć jakie znaczenie ma "Smirna", trzeba trochę wiedzy z historii, o co nie podejrzewam autora, który wiedzą filologiczną też się nie popisał.

Gość Gonzisko
Iukasz kafeteria o ja też nie polecam , ale mnie burak obsługiwał..... taki prostak wysoki ale bez kultury , nie wiem czy jeszcze tam pracuje straszny cham taki nonszalancki za to Ty swoją kulturę tutaj pokazałeś....

Gość gość
ja kupiłam kilka rodzajów orzeszków, suszosnych owocow i ani jedne nie byly dobre niestety, ale sklep chyba zniknal z Arkadii juz jakis czas temu