Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ejwelinka

Pomysł na ekstra wieczór we dwoje...

Polecane posty

Proszę o pomysły, rady, interesuje mnie to o czym faceci marzą najbardziej, co im przyjemność sprawia...

Gość 9988
zaproś go do siebie, niech wejdzie do mieszkania sam, znajdzie się w sypialni nagą, powiedz mu, ze byłas niegrzeczna i powinien Cię ukarać, zacznij go rozbierać i ścigani z niego całe ubranie, zrób mu loda, ale nie doprowadzaj do orgazmu, wysmaruj sie cała oliwka tak aby twój tyłek błyszczął, potem powiedz mi zeby wszeł w Ciebie od tyłu i ruszaj tyłkiem za niego, niech on tylko stoi a ty wyginaj sie jak tylo potrafisz, potem wyciagnij z pod poduszki lubrykant wysmaruj mu pałe i swój odbyt i powiedz mu, zeby wszeł w twój odbyt, daj sie zerznac analnie, a na koniec niech sie spuści na twoja twarz a ty połknij wszystko co wylądowąło w twoich ustach. powiedz mu, ze był wspaniały i idzcie spać, a rano niech sie obudzi kiedy bedziesz juz mu robic loda.

Gość znawca znam temat
powtiwedazm 9988 dał dobry plan

Gość 9988
a już tyle zrobiliście, czy po prostu nie masz weny? bo może pisze o czyms co już sie Ci znudziło ?

Gość 9988
a seks ma isc w jaką stronę ? namietnego, ostrego ? napsiz cos więcej bo nie bede strzelał pomysłami z kapelusza aż Ci sie cos spodoba :) co lubisz ?

hehe no wiesz jak wolę bardziej przyziemnie, romantycznie,spokojnie itd. ja tam nie narzekam i nigdy raczej nie będę aczykolwiek chciałabym czegoś innego,czymś go zaskoczyć hmm tylko czego oto jest pytanie

Gość ja ci poradze 1111
zrob kolacje ze swiecami, daj jakies super pikantne danie, ale nie daj nic do popicia, jak powie ze mu sie chce pic, to wyjdz po picie nasikaj do naczynia i daj mu zeby wypil, bedzie mu sie tak chcialo pic, ze sie nie polapie, ze pije szczochy, a ty bedziesz miala radosc ze zrobilas mu zajebistego psikusa, nastepne zaloz plasikowego penisa popros zeby sciagnal spodnie i zacznij go posuwac w odbyt, w miedzy czasie masuj jego jaja albo ciagnij jakbys chciala je urwac z calej sily, potem bedziecie tak zmeczeni, ze pololzycie sie spac, rano jak sie3 zbudzicie spytaj czy chce mu sie kupe po tym ostey meksykanskim chilli i jak mu sie chce to nadtstaw usta i powiedz ze chcesz wszystko dla siebie co ma do oddania :)

Gość 9988
a masz łóżko z ramę ? przywiąż go do ramy i przewiąż mu oczy tak, żeby nic nie widział, najlepiej jakąs delikatna aksamitną chustką, bo w ta gorączkę coś grubszego nie wchodzi w gre. zaczni całowac całe jego ciało, zobaczysz jak sie bedzie skręcał, ale pamietaj o namietności, a nie bądz zbyt delikatna bo go za gilgoczesz, zacznij całować jego pałe, mozesz nawet usiąść nad nim rozkrokiem i dac mu polizac twoja cipke, poruszaj wtedy lekko miednica, zeby poczuł ją na twarzy, ale niech nie moze podglądać, potem usiądź na nim i pojeździć trochę, a kiedy zobaczysz ze zaczyna dochodzić, niech skończy w twoich ustach :) pewnie nastepnym razem sam przyniesie chustkę i sie przywiąże. jesli nie z wiązaniem oczu próbowałaś pozycji an jeźdźca ale tyłem do niego ? niech sobie popatrzy na twoj tyłek, poruszaj wtedy ostrzej tyłkiem i sama narzuć tempo wchodzenia penisa do pochwy. i jak ?

Gość kiok
9988, ty chyba jestes jakis niespelnionym frustratem:D Nie masz seksu w realu, wiec wyzywasz sie podczas pisania:D

Gość ja ci poradze 1111
dobrze ci radze przez odbyt do serca!!! kobieto!!

nio właśnie taki mam plan z tym zawiązaniem oczu hehe, bo reszta też już częściowo była więc chcem pozmieniać..

Gość 9988
sęk w tym, ze swojemu zyciu seksualnemu nie mam nic do zarzucenia i serdecznie jej za to dziękuje, a fakt, że mogę się z kims podzielić niespodziankami które moja kotka mi zafundowała bardzo mnie cieszy, wiec pisze o tym i mówię wam: idźcie i kochajcie się bo po nocy już może zabraknąć dnia a wtedy zabraknie czasu na kolejne doświadczenia :D skoro Ci się nic nie marzy co pisze, to może napisz jak Ty to widzisz ?

Gość dfsfswqerq
ok.. sprawdzone, wiec sluchaj teraz uwaznie nasraj na tace i powiedz ze masz dla niego wspaniale danie ktore robilas caly dzien dasz mu smeirdzace kupsko na talerzu, zjecie razem.. oczywiscie do piopicia tak jak koleg apisal szczyny na koniec daj mu sie zerznac w dupsko i niech w nim dojdzie.. oczywisice sperma wyciekajaca bedzie przez ciebie brana na palaec i zlizywana

ja sobie wymyśliłam tak: pełno świec,płatki róż,muzyka itd itp, najpierw jakaś kolacja i wino, a potem zawiązuję mu oczka i rozbieram...karmię go truskawkami i bita smietana, potem wysmaruje go tu i tam ta bita smietana zlize,wycaluje calego,a najbardziej jego intymne miejsce tak aby dostał szału hehe nie kończąc rzecz jasna..rozwiożę mu oczka a potem zaczniemy się bawić oboje- dobry pomysł?

Gość 9988
a sorry, dopiero teraz przeczytałem wypociny tych nekrofili i innych fili :) no, ale już skoro pytanie padło, jak Ty to widzisz ? nie masz jakiegos niespełnionego marzenia związanego z sypialnia, ktore chciałas spełnić, ale np sie zawsze wstydziłas? i nie mówie teraz o "nasraniu na klate" jak Ci an górze ;) bo o tym nie chce wiedzieć :P

Gość dfsfswqerq
9988 mowisz tak jakbys nigdy nie jadł kupy swojej damy a nie dalej jak wczoraj chwaliles sie na forum ze wygrzbujesz jej rodzyna z rowa i wpierdalasz jak dziki osioł

Gość 9988
zawsze jest dobry jesli oboje tego chcecie :) każdy seks jest super, tylko czasami sa lepsze orgazmy, ale to czesto zależy tez od wielu innych czynnikow przecież. polecam jeśli masz taka możliwośc ciemnogranatową atłasowa pościel :) fajnie ochładza w upalne dni i daje miły dodatek do wszystkiego, a czerwone płatki róz świetnie sie komponują na niej :) nie podpal tymi świecami mieszkania, możesz też uzyć jakiegos rozgrzewającego olejku o smaku truskawek, jeśli juz bawimy sie owocami :) z bita smietana dął bym spokój, bo się bedziecie lepij jak zacznie wysychac. olejek i truskawki w czekoladzie, albo same truskawki :)

boże jakie tu są świry hehe..nio właśnie o truskawki też już w sumie ciężko,będę musiała coś wymyślić...a masz pomysł na zmniejszenie bólu?

Gość 9988
No faktycznie, numer z kupą też jest dobry ale widac, ze ona dopiero początkująca więc jej tego nie proponuje kiedy już bedzie w zbliżonym poziomie zaawansowana sexualnie co ja wtedy jej dam przepis na mega orgazm za pomocą kupy i sików, pyszności Na szczescie zrobiłem sobie pare fotek jak moja kobieta z rana wydaliła sie i teraz jak mam cisnienie a jej nie ma obok mnie to wlaczam te fotki i robie sobie dobrze wkladajać palucha do odbytu

Gość 9988
na zmniejszenie bólu czego ? to u góry to nie ja pisałem :/

Gość 9988
yy, ale jaki to jest ból ? co dokładnie Cie boli, gdzie i kiedy bo nie do końca rozumiem ?

nio w okolicy intymnej rzecz jasna tak mnie to wnerwia wiem że da się to jakoś zlikwidować, bo przed tym związkiem byłam w innym i żadnego bólu nie było..