Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodakobieta

odstawienie anty i seks

Polecane posty

Gość młodakobieta

Witam. Dwa miesiące temu odstawiłam tabletki anty ze względu na antybiotyki które brała. W zeszłym miesiącu okres dostałam z 3 dniowym opóznieniem w tym miesiącu też mi sie spóźnia (dziś mija 3 dzień) lecz tydzień przed dniem w którym powinnam dostać okresem uprawiałam seks (przerywany). Moja mieisączka nigdy nie była regularna więc czy powinnam się martwić czy poprostu czekać spokojnie na miesiączkę?

Gość marchewwka
Seks przerywany nie jest formą antykoncepcji, to kuszenie losu:] W terminie spodziewanej miesiączki zrób test. I używaj następnym razem prezerwatyw.

ja tez odstawiłam tabletki 3 miesiace temu no i dzis 38 dzien cyklu i nic ... tylko ja sie zabezpieczalam ale nie panikujmy moze to ta pogoda... duzo dziewczyn sie na to skarży wiec moze to jest przyczyna

Gość kawa rozpuszczalna 27
Ja tez odstawilam tabletki w maju a dzis 45 dzien cyklu a okresu nie ma, test negatywny.

Gość młodakobieta
dzięki dziewczyny za radę ;)

ja odstawiłam w grudniu , 2 cykle normalne , potem taki jeden dziwny skapy i do dziś nie mam trzeba dac czas organizmowi wrócic do siebie po tym świństwie jakim są tabsy . to może trwać długo . ja brałam novynette