Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam kobiety z Krakowa

Poznam miłą dziewczynę, z Krakowa

Polecane posty

Od kiedy zlikwidowali randki na gumtree w normalnej formie już nie wiadomo gdzie takie ogłoszenia dawać. :( Ja lat 30, niewysoki, pracujący, typ humanistyczno-zakręcony, lubię pojechać w górki, wyjść na piwo czy wino, w zasadzie normalny człowiek.

Gość taka @ inna
a w jakim charakterze szukasz?

W normalnym. Takie samo ogłoszenie dałem na forum "życie uczuciowe", ale tutaj też, bo wychodzę z założenia, że tutaj też przesiadują osoby którym brakuje seksu, bliskości, czułości, a to przecież element życia.

Gość taka @ inna
czyli chodzi o seks spotkania?

Gość taka @ inna
czyli chodzi o seks spotkania?

Chodzi o relację damsko-męską opartą na wspólnym spędzaniu czasu, wyjazdach i ogólnym byciu ze sobą. W seks-spotkania chyba bym się nie umiał bawić, nie wiem jak można uprawiać seks z kimś do kogo się nic nie czuje, myślę, że bym się nie przełamał. W każdym razie to nigdy nie była i nie będzie moja bajka. Po prostu szukam kobiety i tyle :)

Gość taka @ inna
trochę kręcisz, na piwo możesz iść z kolegą a kobieta i mężczyzna, wiesz jakie to daje równanie...

Nie rozumiem. Przecież napisałem, że szukam kobiety do pełnej relacji damsko-męskiej, a nie kumpeli czy też jakiejś "damy" do seks-spotkań czymkolwiek one są. Po co ludzie się szukają?

Tylko szkoda, że akurat na tym forum sie rozwinęła dyskusja, bo na "życiu uczuciowym" też strzeliłem anonsa... A teraz za każdym razem będzie "a czemu na tym forum, pewnie na seks...". Eh...

Gość taka @ inna
no dobra, czyli szukasz babeczki co by z nią spędzić troszkę czasu, zobaczyć jaka jest, jaki ty jesteś w kontakcie z nią i co z tego może się urodzić? oczywiście seksu nie wykluczasz, jak mniemam? spotykasz się z kilkoma naraz? bo ja wykluczam takie sytuacje, kategorycznie. Seksu nie wykluczam ale pod warunkiem że zaiskrzy.

Gość taka @ inna
dlaczego zdesperowany? w sumie to takie same miejsce jak inne, jednak tu łatwiej zacząć, zagaić o co chodzi. Nie wyobrażam sobie jako kobieta zaczepiać facetów na ulicy. Z kolei jak mnie zaczepiają - takich typków unikam. Tu można chyba wyczuć o co tak naprawdę biega, przynajmniej porozmawiać. To zawsze coś. I zawsze można się wycofać. To też plus.

Nie zdesperowany tylko nie jestem typem, który "zarywa po knajpach", nie ten wiek, nie te klimaty już. Internet takie samo miejsce jak inne. Nie spotykam się z kilkoma naraz, nie szukam panienki na kilka nocy, w ogóle nie wiem czemu rozmowa schodzi na takie tematy. Szukam normalnej fajnej ciepłej dziewczyny i tyle.

Gość oojjj
a nie z Krakowa nie może być, i w jakim wieku ma być dziewczyna?

Gość taka @ inna
jak to nie wiesz czemu rozmowa schodzi na takie tematy ;) Nie bądz infantylny... zwłaszcza na portalu poświęconym erotyce. Nie będę ukrywać że potrzebuję seksu, bardzo dawno tego nie robiłam ale chyba już czas zrzucić ciuszki i podroczyć się z chłopcami. Zwłaszcza że tak gorąco i atmosfera sprzyja flirtom. Z tym że ja jestem jakby to powiedzieć... nie czuję sie zdesperowana, nie kieruję się stricte potrzeba seksu - tak jak ty napisałeś wcześniej nie mogłabym tego zrobic z byle kim ale z drugiej strony strasznie mnie koledzy podkręcają ale z nimi się nie bzykne bo seks koleżeński to moja działka. Wolałabym kogoś poznać i zobaczyć jak to to sie potoczy, kapiszi

To czym się kierujesz, skoro ci schodzi rozmowa na takie tematy, mimo że ja uporczywie ją od nich próbuję oddalić?

Gość taka @ inna
robisz to uporczywie? nie zauważyłam. Ok to czym chcesz pogadać?

Na pewno nie przez forum.

Gość oojjj
bardzo rozsądne podejście, bo rozmowa na forum o wszystkim nie prowadzi do niczego a wręcz przeciwnie może przerodzić się w kpinę ze strony innych osób mniej poważnie podchodzących do życia

Gość taka @ inna
to co proponujesz?

skype'a nie mam, zostaje gg w takim razie, lub jakieś maile

No i czemu umarła rozmowa?