Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswqdqwdwdwqdwqd

jaki jest wedlug was przystojny facet

Polecane posty

Gość aswqdqwdwdwqdwqd

???

Gość aswqdqwdwdwqdwqd
chodzi tez o wyglad takiego fajnego sexy faceta:D

Gość ja sie wypowiem
brazowe oczy ciemne krotkie wlosy okolo 180 cm wzrostu ciemna karnacja szczuply :-P taki to moze robic ze mna co tylko chce rozplywam sie jak przy sobie takiego mam :-) :classic_cool:

Gość aswqdqwdwdwqdwqd
czyli taki jak ja??

Gość CT 7504
Mam takiego kolegę w pracy, jest niski, kuleje na jedną nogę, ale jest dla mnie przystojny, bo ma to coś - bardzo odbiega zachowaniem od reszty "stada", jakoś to rzutuje na całość i sprawia bardzo korzystne wrażenie ogólne

Gość aswqdqwdwdwqdwqd
czyli oplaca sie byc sniadym bbrunetem:D

Gość aha i achh
To taki, który mi się podoba. :) Czyli, nie da się opisać obiektywnie.

A jakie ma znaczenie to,czy jest przystojny czy nie.Wystarczy,że ma to "coś" co działa. Przystojniak może okazać się gnomem a z pozoru gnom,może się okazać skarbem na całe życie.Oczywiście mamy swoje ideały...i dobrze by było, aby ten ideał z wyglądu, okazał się być ideałem również w codziennym życiu.Niestety nie zawsze tak jest.Niby znajdujemy wymarzony ideał i nagle okazuje się,że on wcale takim ideałem nie jest.I chyba to najbardziej boli.Zwodzi nas piękne "opakowanie" a nagle okazuje się,że w środku pustka.

Gość aswqdqwdwdwqdwqd
ta jasne liczy sie charakter lecz jak ktos jest naturalnie brzydki to malo mu pomoze charakter

Gość aswqdqwdwdwqdwqd
cream a ty lubisz sniadych brunetow?? masz mokro jak ich widzisz??

ja lubie wysokie szczupłe lasie które noszą spódniczki i sandałki na szpilce :)

Osobiście podobają mi się wysocy, szczupli acz nie wychudzeni bruneci. Nie mówię jednak, że blondyn nie może być przystojny, bo i takich znam. Najważniejsze, żeby facet był zadbany (nie mylić z metroseksualnym), miał poczucie humoru i był szczery w tym, co robi.

Hmm... A przystojny to nie taki, który jest dobrze zbudowany i ubrany, zadbany, zdrowy, wykazujący pewność siebie i bystrość umysłu oraz ciała? ;) Co oznacza, że jest czyściutki i pachnący, ma białe ząbki i błysk w oku, silną postawę ciała z naturalnie wypiętą piersią i mocny, męski, dobrze modulowany głos. Czy coś pomijam? :D

Gość apsss
Miałam bruneta -okazał się palantem Teraz kocham blondyna z brzusiem..i uwielbiam go i jest cudowny I inny blondyn tez był ok. Aaa mam szwagra, brunet, wysoki, śniady... cudne dzieci z takiego wychodzą :P

Ideały ideałami, a i tak zakochujemy się w tych, którzy po prostu mają to 'coś', co akurat nas do nich przyciąga.

Chłopaki... to, że niektóre kobiety jako przystojnego faceta wskazują bruneta, to nie znaczy, że blondyni są na straconej pozycji :)

mi kiedys laska napisała ze nie chce sie zemną spotkac bo mam włosy ciemny blond a reszta jej u mnie pasowała i wypadłem z gry

Tak naprawdę mimo wszystko każda kobieta podświadomie zwraca uwagę przede wszystkim na charakter. Chyba że priorytetem dla niej są jedynie pieniądze i to, żeby koleżanki zazdrościły jej urodziwego partnera, ale to już jej problem.

Gość mazy83
...taki o przeszywającym spojrzeniu :-) które zwala z nóg ale nie jest przedmiotowe.. W teorii - brunet mniej więcej mojego wzrostu, ciemne oczy, szczupła sylwetka. W praktyce - nieważne, bo chodzi o chemię i to coś. Acha.. i męski jest facet, który płacze, wklepuje krem, używa konturówki, wkłada pończochy itp - bo to świadczy o jego pewności siebie, otwartym umyśle, taki facet jest świadomy, WIE, że jego męskości nie zagrażają głupie wymysły społeczne, sztywne ramy i podlegające zmianom konwenanse - ale to moje prywatne zdanie ;-)

'Acha.. i męski jest facet, który płacze, wklepuje krem, używa konturówki, wkłada pończochy itp - bo to świadczy o jego pewności siebie, otwartym umyśle, taki facet jest świadomy, WIE, że jego męskości nie zagrażają głupie wymysły społeczne, sztywne ramy i podlegające zmianom konwenanse - ale to moje prywatne zdanie' żartujesz? ;p