Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawerter

moje marzenie

Polecane posty

Gość zawerter

marzę o tym aby spotkać w internecie naprawdę gorącą dziewczynę a nie te oszustki wyłudzające kasę... taką naprawdę spragnioną doznań która chiałaby dotknąć paluszkiem swoją muszelkę przed kamerką... czytać moje słowa i wodzić paluszkiem po swojej cipce z ory na dół i odwrotnie... chciałbym doprowadzić ją do ekstazy, patrzeć jak przechodzą przez nią gorące fale rozkoszy, jak jej ciało wygina się jak odczuwa największą rozkosz dzięki mnie i na moich oczach... ehhh

Gość zawerter
oj mają cudowne muszelki wypełnione słodkim nektarem...

Gość wiesioo
zawerter napewno miał na myśli muszle :classic_cool: nie muszelki

Gość zawerter
kobiety mają cudowne cipki które masowane ciepłym języczkiem wylewają z siebie boskie soczki... mmmm

Gość zawerter
a najlepsze jak te ciągnące się soczki kleją sie do języczka wsuwanego wgłąb szparki... ehh ta slodycz trafiająca do ust...

Gość zawerter
ehh właśnie ciężko znaleść kobietę czerpiącą satysfakcję z tego... czytającą takie opisy i oddającą się przyjemności...

To jest niesamowite :) Gra słów, choćby były użyte najostrzejsze wyrazy, sama w sobie jest subtelna

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jejeku.... chcę cię :)

Gość zawerter
lubię gdy kobieta czytając to co piszę czuje dreszcze, czuje że musi dotknąć swoją cipkę, ze musi ją pomasować... zaczyna płycej i szybciej oddychać, wazdycha i pojękuje cichutko...

A potem delikatnie się tam dotyka.. coraz szybciej.. i coraz wolniej.. wkłada paluszki do środka i nimi rusza, a później znów pociera łechtaczkę..:)

a potem ty mnie delikatnie tam dotykasz, najpierw palcami, wodzisz nimi po moich piersiach, pupie, nogach i stopach. twoja twarz zatrzymuje się na wysokości przy jej wysokości, czujesz zapach który oszałamia cię... wysuwasz język i muskasz nim najpierw lewe udo, potem prawe.....

Gość zawerter
tak właśnie... czyta rozpalona to, co piszę.. zaczyna wyobrażać sobie, że to dzieje się naprawdę.. że czuje jak mój jezyczek rozczyla płateczki jej róży, jak błodzi po niej delikatnie od dołu do góry.. jak powoli wsuwa się w szparkę. taki ciepły... wgłąb mokrej cipki... ile tylko da radę...

czuję to, jestem gotowa.... chcę więcej.....

Gość zawerter
ahhh jeśli któraś chce spełnić moje marzenie niech napisze do mnie maila.... GYUIOP@o2.pl

Wybacz zawerterze, ale jestem w związku, więc nie bardzo mi wypada :p

Gość zawerter
tak bardzo mnie naszło dzisiaj na sprawienie kbiecie przyjemności...a niestety nie moge tego zrobić w realu... więc chce pisać do niej... chcę drażnić jej zmysły, chcę żeby zaczęła się rozpływać... żeby poczuła pulsowanie dotykająć swojej rozgrzanej łechtaczki...

Gość zawerter
m_a_y trudno... chcę dać czystą przyjemność jeśli masz czymkolwiek spowodowane zahamowania to nie byłoby już to... ;)

ja to robię więc możesz mieć poczucie kimkolwiek jesteś że jedna na to poleciała hahaha.... i dzisiejszą noc ma z bani, brakuje mi seksu, zapachu faceta, jego dłoni, dotyku, języka... boże to okropna męka także koleżanko zazdroszczę że masz swojego osobistego na miejscu, ja muszę się męczyć.

Dzisiaj spędziłam u niego całą noc. Robi najlepsze minetki na świecie :)

w zasadzie jesteśmy w trójkącie hahaha.... ;) dziwne że jako kobiety nie targamy się za włosy ;)

Gość zawerter
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napisz do mnia maila... GYUIOP@o2.pl

Wiesz.. żadna to konkurencja, chyba, ze pokładasz jakieś nadzieje, to się wyłączę :) tak chciałam popisać tylko...:p Bo jestem nakręcona ^^

Gość zawerter
ja uwielbiam lizać cipkę... najbardziej podnieca mnie gdy odsuwam od niej usta i ciągną się słodkie soczki... wtesy zbieram je paluszkiem i zlizuje... ehhh

nadzieję..... ???? możemy razem poświntuszyć..... jestem tak nakręcona że nie mam nic przeciwko...... to chyba ta pogoda robi swoje... hmmmm przydały by się męskie dłonie masujące piersi, wargi muskające sutki, język liżący soki......

Gość zawerter
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie chcesz sie przenieść w bardziej ustronne miejsce na rozmowy? ja też jestem rozpalony... tak downo nie całowałem tych zwolżonych warg... nie spijałem tego soczku...

Gość zawerter
ehhhh