Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubercik 34 warszawa

czy bezrobotny facet ma szansę na miłlość?

Polecane posty

Gość Lenka1234
U mnie nie ... skoro bezrobotny to zapewne nędzna kariera ... i w tym wieku ... Młody nie ma zaplecza kariery, to można wybaczyć ... ale w tym wieku to już trzeba ... A będąc np. dyrektorem to już nie tak trudno o nową pracę ... mojego ciągle ścigają łowcy głów ..

ale kto powiedzial,ze ja nie mam pracy. Mam i to bardzo dobrą. Dziewczynę też mam. Pytam tylko, czy bezrobotny facet ma szanse na miłość palanty zasrane!

Gość halinka.;lg;'
u mnie nia ma szans

myslę że ma ale dziewczyna nie zwiąże się z nikim kto nie ma jakiejkolwiek stabilności...no cóz przykre ale prawdziwe

Gość Lenka1234
Po co miałaby się z takim wiązać?, Kiedy ma ochotę kogoś utrzymywać to rodzi sobie dzieci ...

Gość Alexiss_
bylam z takim bezrobotnym... tylko w domu siedzielismy... nie powiem bo jestem domatorka...ale piwo i fajki ja musialam kupowac non stop...jeszcze dzielilo nas 100 km i to ja zawsze dojezdzalam...:O do roboty!!!! nie wymagam od faceta zeby mnie utrzymywal...wiadomo ze moze sie komus noga powinąć, ale kurwa bez przesady!!!!

u mnie w miasteczku też taki jeden jest baba po 11 latach kopnęła go w 4 litery, a on teraz szuka następnej naiwnej takich to do wora i do jeziora :P