Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka forever

Chlopak powiedział...

Polecane posty

Gość brunetka forever

Jestem brunetką, miałam 2 spotkanie z kolesiem, który mi sie podoba. Rozmawialismy o wszystkim i o niczym. Zeszło na temat kobiet i powiedział: zdecydowanie wole blondynki. Zatkało mnie Nie chodzi o to, które woli tylko o to,ze ja tam siedziałam, normalnie cios nożem w plecy. ciesz sie,ze jest szczery ale dziwnie sie poczułam. Swierdził,ze zawsze wybierał blondynki, bo są ciekawsze. Nie chodzi o wyszukiwanie róznic, czy konkurencji ale,jak mi pojechał...

Gość Fafnoście
tez trza bylo mu poejchac...typu jak dorbze wiedziec ze ejstes pustakiem bo tylko tacy wola puste blondynki:)

Gość brunetka forever
No widzicie, niby glupia rzecz, a mnie to ruszyło, to po co się ze mną spotkał w ogóle?

Gość
to bylo mu pwiedziec ze wolisz facetowo innym kolorzewlosow niz ma on

moja kumpela kiedyś poszła sie spotkać z kolesiem, byli sam na sam, a on jej powiedział: "Jakbyś nie miała stóp, to nosiłabyś buty?" ona mówi, że nie, a co, a on:"to po co ci stanik?" ;p

Gość brunetka forever
Ale jaja z tym stanikiem:-) chciałam mu dowalic, niech tam sobie woli kogo chce, ale ja tam bylam i taki cios. Jakbym byla nudna... bo blondynki są ciekawsze. Skoro mu sie nie podobam to niech przestanie pisac. cham

Do mnie zarywał koleś, który ciągle gadał jak to mu się blondynki podobają (mam ciemne włosy). I weź tu takiego zrozum...

Gość brunetka forever
Czyli nie tylko ja trafiłam na takiego "szczerego" Czytałam,ze faceci wolą blondynki bo sa bardziej szalone i spontaniczne, natomiast brunetki są stanowcze, stawiają na stabilizacje. Ale jestem zła, mowie Wam kobietki. No co za facet.

nie bierz tego do siebie, po prostu palnął bez zastanowienia, a jakim tonem to powiedziała, złośliwym? bo ton też wiele mówi

Ale masz problem. Moim idealem faceta jest brunet z ciemnymi oczami. Zawsze sie zakochiwalam w blondynach, ktorym o moim zyciowym ideale mowilam. I co ? I nic. Ideal nie ma wcale pokrycia w rzeczywistosci. Jesli byl z Toba na 2 randkach, to znaczy, ze mu sie podobasz. Szukasz dziury tam gdzie jej nie ma.

Tak sobie teraz myślę, że mogło być też tak, że może chciał wzbudzić w Tobie zazdrość...

A ja jestem ruda i mój ma świra na punkcie rudych ;p

Ja bym chciała być ruda, ale coś mi się wydaje, że nie pasowałby mi ten kolor...

Gość yyyyhhhhhhh
A może to miał być w jego wykonaniu komplement? W stylu, że zawsze wolał blondynki a Ty brunetka go urzekłaś ;)

W sumie nie przekreślaj swojej szansy u niego. Może po prostu źle wyraził swoje myśli...

Gość szczera_aż_do_bólu
cha cha cha dobrze ci powiedział :P

Gość szczera_aż_do_bólu
yyyhhhhh-autorka topiku wyraźnie napisała co powiedział,ona chyba raczej nie robilaby z tego problemu,gdyby powiedział jej tak jak ty sugerujesz