Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie przebywam tu ciągle

Testy ciążowe... Niezawodne?

Polecane posty

Gość dsadssdsdd
Zawodne:o

Z rozpędu nie wpisałam o co chodzi... Nie mam okresu już drugi tydzień. Pomyślałam, że jestem w ciąży, bo zdarzyło się coś, co mogło do tego doprowadzić. Zrobiłam tydzień po terminie spodziewanego okresu test. Wyszły dwie kreski, ale wolałam się upewnić i 2 dni później znów zrobiłam test. I wyszedł negatywny. I tylko chciałam zapytać, jak to jest z tymi testami? Mylą się w tą stronę czy nie? Czy tylko pokazują, że ciąży nie ma a jest?

mnie nie zawiodły raczej. ostatnio robilam 2 dzien po dniu i dodatkowo nie z porannego moczu. wyszły pozytywne a po za tym czuje sie ciazowo :0 duzo sluzu obolałe piersi bóle brzucha mdłości itp. ale teraz powiem Ci tak ze moja znajoma miała tak jak Ty ze drugi test stwierdził ze nie ma a Była. to wszystko moze zalerzec od marki chyba. wiec moze powtórZ test

Gość staraczka 86
ja dzis zrobilam wyszedł negatywny. a mimo tego dalej nie mam okresu

staraczka 86- okres moze sie spoznic nawet przez 2 tyg o ile to nie jest przyczyna choroby lub ciazy. tak po prostu

Mam kupione jeszcze dwa testy, ale teraz to chyba nie zrobię... Może zaczekać do rana? Nie powiem, ciąża byłaby mi bardzo nie na rękę z pewnych względów, wcale nie materialnych itp...

Gość staraczka 86
z mezem staramy sie rok o dziecko zdrowa jestem bo bylam u gin wiec musze czekac

staraczka a mąż też zdrowy?

Gość staraczka 86
maz czekac na wyniki nasienia znaczy za 6 tyg ma powtorzyc

Gość zawodne raczej
robiłam wczoraj i prawie nic nie wyszło. Wyglądało jak przecięcie a nie linia i bylo białe i widoczne tylko pod światło. Dla pewności zrobiłam betę i jednak jest ciąża. lepiej zrobić betę.

Nie przebywam tu ciagle - lepiej poczekaj do rana i z pierwszego siusiu zrob bedziesz miala wieksza pewność:) wszystkie testy miałas tej samej firmy ?? staraczko to moze tez zrob jeszcze jesedn test albo zmykaj do ginia :) ja życze Ci zeby to był dzidzius w Toim brzuszku :)

Na betę to ja się nie doczekam, bo jeszcze tydzień siedzę na urlopie nad morzem, raczej nie będę tu teraz szukać laboratorium ;) Ani tym bardziej ginekologa... Muszę poczekać, ale jutro rano chyba zrobię jeszcze jeden test. No kurczę, żeby ten okres się spóźniał tylko z upałów np... :(

Gość staraczka 86
w pochwie mam strasznie sucha a jak juz cos jest to lekko brazowe w poludnie polecialo mi kilka kropli lekko rozowych i nic

Nie, każdy jest inny. Tzn te dwa co mam są już takie same. Pierwszy był Clearview czy jakoś tak, drugi Pink Test a te dwa to Quick View.

Gość staraczka 86
moze i ty powtorz za kilka dni

Tylko że ja już okresu 2 tygodnie nie mam :( I nie mam żadnych objawów zbliżającego się okresu nawet.

Gość staraczka 86
moze tylko ci sie przez te upały przesunęlo a jak nie to idz do lekarza

Jeszcze przez tydzień nie pójdę, bo mam urlop i nie chcę z niego rezygnować. Chyba jutro zrobię ten kolejny test...

staraczko powinnas miecduuzo sluu bielutkiego ja miałam bobotest ale sprobuj jutro :) czekamy na wiesci

Gość staraczka 86
ja poczekam kilka dni jeszcze moze ta wydzielina zapowiada nadchodzaca miesiaczke

Gość staraczka 86
no wlasnie a ja mam sucho a wydzielona jest lekko brazowa czy pomaranczowa. dlatego nie naktecam sie nawet

Staraczko, trzymam za Ciebie kciuki! Żebyś się doczekała upragnionego dziecka. A Wy proszę trzymajcie kciuki za to, żebym nie była w ciąży... Wiem, że dałabym sobie radę, ale nie chcę być samotną matką...

Gość staraczka 86
czy to mozlie ze przed @ chce mi sie tak o plakac

Na swoim przykładzie powiem, że mi się często przed okresem chce płakać...

Zrobiłam dziś test. Ale chciałabym jeszcze raz zapytać, czy możliwe, żeby test się mylił w taki sposób... Że pokazuje ciąże a jej nie ma...

Nie, jeśli pierwszy wyszedł pozytywnie, drugi negatywnie (bo to było z tego co pisałaś dopiero 2 dni po spodziewanej miesiączce) to oznacza to, iż test nr 2 miał po prostu mniejszą czułość na hormon, albo że zrobiłaś go np. z moczu w którym było mniej hormonu. Jeżeli natomiast test nr 3 wyszedł pozytywnie to na pewno jesteś w ciąży. Gratuluję!

Gość staraczka 86
raczej nie jesli jestes zdrowa chyba ze masz jakiegos torbiela czy cos musisz pojsc do lekarza tak bedzie najprosciej. a ja wczoraj zauwazylam u siebie troszke krwi a dzis nic dziwna biala wydzielina taka jakby blona jakas pekla mi

Dzięki, chociaż nie chciałam żeby to była ciąża... wyszedł pozytywny... Trudno, jakoś sobie dam radę.