Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hosp...

AWANS ZE SPRZĄTACZKI NA PRACOWNIKA RECEPCJI

Polecane posty

Gość hosp...

tylko wOpocznie, czy jeszcze gdzieś indziej?

Gość szarlotka z bitą
ja znam przypadek awansu z salowej na rejestratorkę medyczną

Gość hosp...
miło spotkać ziomusia...;)

Gość szrlotko z bitą
Mogłaś się zaczernić, bo to 1. Podszyw 2. twój prawdziwy pseudonim, którego często używasz na cafe.Dziekuję za podpowiedź.

Gość kociczkaaa
hehe, skąd to znam, u mnie w mieście w hotelu jest to samo... patologia normalnie najpierw myje kible,pozniej podaje gosciom śniadanie a na koniec siedzi na recepcji i wysłowić się nie potrafi myślałam że tylko u mnie takie sceny odchodza a jednak nie

Gość Indra87
A o cóż Wam chodzi? Chyba to normalne, ze jak sie nie ma doswiadczenia to sie zaczyna od tych najniższych pozycji a potem jak sie juz zna srodowisko i pracodawca zauwazy nasze zalety to mozna dostac awans. CO w tym nienormalnego??? Lepiej cale zycie byc sprzataczka? Czy moze lepiej siedziec i nic nie robic? Praca to praca, a wiadomo, ze kazdy chce sie piac po szczeblach kariery!

Gość @ INDRA 87
Szczegónie w naszym wtz oraz szpitalu (patrz wypowiedź szarlotki z bitą)

Gość ciocia krysia
jak ja bylam kiedys na praktyce w sadzie sprzataczki awansowaly na pracownice sekretariatow i kancelarii

Gość ciocia krysia
i powiem tyle nie bylo to za zaslugi poptpstu trzeba bylo zmniejszyc ilosc sprzataczek bo byly niepotrzebne i ciac koszty to poszly do kancelarii na pol etatu bo tam byla masa pracy i sie pracwnice nie wyrabialy a czlowiek po prawie ma problem zeby dostac prace w sadzie w sensie w kancelarii i musi przejsc mase testow egzaminow w dodatku za 900 zl

Gość Indro 87
"jeśli pracodawca zauważy nasze zalety...", znaczy np przede wszystkim szef kadr , no i oczywiście poprze go taki pan wicestarosta, do którego ten pan od kadr mówi wujek. prawda, że proste. OT I AWANS GOTOWY

Gość lamka 2
Natomiast ja szczerze wątpię żeby Was dziwiących się ktokolwiek docenił w tym temacie, gdyż okazujęcie tym taka wsteczną inteligencję, że nadajecie się conajwyżej do degradacji. A nie wiecie co to jest kariera zawodowa? nic gorszego jak dać odrazu niedoświadczonego kogos na wysokie stanowisko. A ponadto może ta przysłowiową sprzątaczka czy salowa jest pm studiach, zna języki obce etc? Ale nie dla zazdrosnych buraków to jest Skandal!

Gość onaaa gh
pojebany kraj ,idziesz potam do takiego urzędu i nic nie mozesz załaewić bo siedzą tam krowy które nie maja pojecia o tym co robią

Gość oczywiscie , pani kierownik
-była sprzataczka zna 3 języki obce, ma doktorat z fizyki molekularnej, etc...;).

Gość szarlotko z bitą smietaną
To o czym piszesz to też Opoczno.