Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

666Maja666

Czy to ciąża?

Polecane posty

Jestem jakieś dwa tygodnie od teoretycznego zapłodnienia. 7 lipca miałam okres a do zapłodnienia doszło kilka dni wcześniej. Zauważyłam dosyc niedawno, że moje kostki są bardzo opuchnięte tak jak i całe stopy. Ciągle jestem zmęczona i chce mi sie spać. Raz sie denerwuje a zaraz potem śmieje. bolał mnie tez dośc intensywnie brzuch. Czy to sa objawy ciąży? Bo szczerze powiedziawszy nie chcę się znowu rozczarować.

na takim etapie ciazy to nie powinnas miec takich objawow jak puchniecie stop, bo to zazwczyaj pojawia sie pod koniec ciazy, radze zrobic test, kosztuje 10 zl a nie pytac na kafe, skad ktos ma wiedziec czy ty jestes w ciazy, przez ta pogode to chyba wszyscy czuja sie zmeczeni i chce sie im caly czas spac, nie rozumiem dziewczyn ktore pytaja tutaj czy moga byc w ciazy, zamiast isc do apteki, kupic test i w ciagu 5 minut miec sprawe jasna...

Gość Alexiss_
ja też czuje sie zmeczona senna, i tez puchna mi stopy bo mam taka tendencje w upaly i juz...:O ta pogoda wykancza nas wszystkich...:O bule w podbrzuszu tez czasem wyczuwam nie tylko na okres, ale kiedy mam owulacje np...:O czy jestem w ciązy???????????????NIE! a mam takie same objawy jak ty...ehhh co za ludzie... kup test a nie marudz tu...kazdy ci to powie...nie jestesmy wrozkami...

Ok, test to mi może wyjść fałszywy. Stopy mi nigdy nie puchnęły jeżeli chodzi o upały. głupota ludzka zna granice i dziękuję za niepomoc w tej kwestii. A takie fora właśnie po to istnieją, żeby zadawać głupie pytania.... Tyle z mojej strony.

Gość dfgdfgd
wiesz chyba za malo czasu upłynęło zebys miec takie objawy.. albo sobie wmawiasz ( bo bardzo pragniesz tego dziecka:) moze tak sie czujesz przez te upaly okropne.. propobuje zrobic jutro test:) mysle ze bedzie wiarygodny. zycze Ci niech wszystko bedzie po Twojej mysli:)

Gość garfieldowa
Zdecydowanie za wcześnie na opuchnięte stopy, to na pewno. Nie rozumiem jak mogło dojść do zapłodnienia kilka dni przed okresem, który miałaś. Jakbyś była w ciązy to byś go nie dostała.