Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczoooonaa

Mój chłopak mnie zbił :(

Polecane posty

Gość Dr Halina Lejzi-Arbajt
Zgłoś to na Policję! To jest przestępstwo!

Gość lilka...... szpilka
jak radzi uygyu jedź na pogotowie. Jak się źle czujesz i masz problemy z widzeniem tym bardziej, może coś być nie w porządku i nie zaszkodzi zrobić obdukcję. Chociazby po to żeby mieć papier.

Gość ale mocno cie zbil ?
?

Gość zrozpaczoooonaa
poczekam do jutra, jak nie przejdzie to pojade do lekarza. I co powiem? Ze zostalam pobita? :(( Co zrobić gdy teraz do mnie non stop wydzwania? Napisać jakiegos smsa ze to definitywny koniec czy po prostu siedzieć cicho? Nie chce z nim rozmawiac:((

Gość uygyu
w ogole masakra. natychmiast masz isc na pogotowie i powiedziec ze zostalas pobita. i zrobic obdukcje. kolesiowi powiedz ze sprawe zglosilas na policji i ze ma przestac dzwonic bo zglosisz jeszcze nekanie. kropka

Gość zrozpaczoooonaa
a co robia na takiej obdukcji? wszystko sprawdzaja, co nie tak? A jak sie okaze ze coś jest nieprawidlowe to czy jemu cos grozi?

Gość zrozpaczoooonaa
z drugiej strony oprócz siniaków, bólu glowy no i gorszego wzroku nie jest najgorzej. Tylko ta glowa bardzo ciąży, w koncu dostała 5 ciosów :( Moze po prostu trzeba poczekac az minie, jak nie minie pójde do lekarza :( Dziekuje za wsparcie...

Gość ssg
Przeciez ty jego pierwsza uderzylas :o To ci oddał :classic_cool:

Gość lilka...... szpilka
wydzwania by Ci powiedzieć, że to był jeden jedyny raz i się nie powtórzy - co jest kłamstwem. Posłuchaj rad uygyu. A ten koleś niech idzie w cholerę i sam przed lustrem wytrzaska się po pysku.

Gość lilka...... szpilka
pogorszenie widzenia może być spowodowane wstrząsem mózgu. Jemu nic nie grozi dopóki nie zgłosisz tego na policję.

Gość wymarzona
dziewczyno na co Ty czekasz?,jesli nie na pogotowie to do najblizszego szpitala na izbe przyjec,z tego co piszesz z ta glowa to prawdopodobnie masz wstrzasnienie mozgu,bo wszystko sie zgadza,nie czekaj do kutra tylko juz gdzies idz,to nie sa zarty zeby czekac do jutra,zrobia Ci tomografie i bedzie wszystko wiadomo,a jesli to wstrzasnienie to musiz zostac na obserwacji to bardzo powazne,nie lekcewaz tego,bo moze Ci sie pogorszyc i nie daj boze powstana jakies nieodwracalne zmiany,rany boniu,dziewczyno szoruj do lekarza. Nie masz kogos kto moglby Cie zawiezc na izbe lub pogotowie? Aha,oczywiscie ze masz powiedziec ze to pobicie,powiedz prawde,to najlepsze rozwiazanie,wtedy sami wypisza Ci obdukcje,ale na litosc boska jedz i na nic nie czekaj.

Gość zrozpaczoooonaa
Chyba rzeczywiście musze udać się do lekarza, bo glowa boli coraz bardziej. choc to moze ze stresu. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, czuje sie tak podle, czuje sie jakby sie moj swiat zawalił :(((((((

Gość zrozpaczoooonaa
Czy mam powiadomić o tym jego rodziców? Czy powinnam?

Gość zrozpaczoooonaa
.... jest tu ktos?