Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

dziś na obiad obrałam wiadro ziemniaków

Polecane posty

Gość januseer
oj obiadek pewnie twoi rodzice jak byłaś mała kołysali cie w betoniarce skąd te odchyły u ciebie z tymi ziemniaczkami i kanapeczkami

myślisz się moi rodzice nie mieli betoniarki :p a dodam ze jak byłam dzieckiem to byłam niejadkiem i miałam anemie

Gość januseer
co ty mozesz wiedziec jak byłas mała

Gość januseer
chyba non stop cie karmili tymi ziemniaczkami z koperkiem oraz kanapeczkami

Mój obiad to : kurczak , chyba dośc młody bo szybko sie biedaczek uprózył. na deser galaretka. Zamiast pyr znaczy sie kartofli czyli popularnie ziemniaków mam makaron z tutki , znacyz sie zakupiony w sklepie spozywczym. W galaretkę wprowadziłam posiekane brzoskwinie no i obiad kompletny niedługo rzuce na stół, ma sie rozumiec ławę.

Jak mąz obiad rzeczony skonsumuje ,potem strawi i beknie , znaczy sie nastała pora poobiednia.

Gość alefajnieee
CO ZA PEDERASCI Z WAS SA, JA JEM CHLEB ZE SMALCEM I ZYJE, DO TEGO SKRZYNKA PIWA I PIEKNA KOBITKA

obiadek 🖐️ jestes zajebista:P a jak komuś się nie podoba, niech nie wchodzi! to wolny kraj! a ziemniaki same nie są takie tuczące. ważne jest żeby nie łączyć ziemniaków z mięsem i sosem! eheheh ja dzisiaj też będę miała młode ziemniaczki z kopereczkiem i do tego mizeria z ogóreczka i naturalnego jogurciku :P

Husky 🖐️ widzę ze masz dziś tez smaczny obiad i smacznego i dla gazi tez smacznego 🌻 ja uwielbiam mlode ziemniaczki z posiekanym koperkiem bez sossssów , no a z ta mizeria to mi narobiłaś smaka :) chyba pójdę posiekać ogórki w krążki i zrobię sobie mizerie :) tylko ja jeszcze dodaje dużo octu do mizerii bo lubię ocet :)