Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsd

problem..

Polecane posty

Gość sdsdsdsd

czy ja wiem czy problem moze bardziej chodzi o to... ze mojemu partnerowi jak robie loda to dochodzi moze po 5 min...jak nie wiecej a wczoraj.. mu robilam raczka i nawet 2 minuty nie minely a ten doszedl..czy to oznacza ze nie umiem robic loda :(

Gość golgobrom
Nie, to oznacza, że nie umiesz tego robić rączką i facet chciał jak najszybciej skończyć.

Gość sdsdsdsd
napewno nie :( eh dodam ze jest doswiadczony... moze byl zmeczony? hm ?

Gość golgobrom
To czym ty się właściwie martwisz? Tym, że potrzebował aż 5 minut, by dojść w czasie lodzika, czy że doszedł po 2 minutach dźwigni? Bo coś plączesz się w zeznaniach..

Doszedł wcześniej, bo może bardziej mu się podobało? To wcale jeszcze nie oznacza że nie umiesz robić loda.. jakbyś nie umiała to by nie chciał żebyś robiła, albo w ogóle by nie dochodził...

Gość zawsze oglądam swojego klocka
ale masz problem

Gość sdsdsdsd
no wlasnie kazdy facet lubi loda...i powinien dochodzic odrazu !! a nie reka tak szybko.nadodatek jak doszedl bolal go zaladz;/;(((

Gość co za bzdura, ho
Co za bzdura! Moj maz przy lodzie dochodzi po 15 minutach, a uprawiajac seks wytrzymuje z pol godziny! A czy ty od razu dochodzisz, czy robi ci dobrze? Bolal go zoladz, bo nie nawilzylas czlonka i go zatarlas.