Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poligamista

żona mnie kontroluje i ogranicza

Polecane posty

co mam zrobić? żona mnie na kazdym kroku kontroluje>> nie mogę wyjść z kolegami na piwo wyjechać gdzieś poza miejsce zamieszkania na dłużej niż kilka godzin>>> Wszedzie widzi potencjalne zagrożenie zdradą> Komórkę noszę zawsze przy sobie a jak ładuję to musi być wyłączona>inaczej zaraz ją przegląda i robi awantury o wszystko> chce żebym jej wyjaśniał kto jest wpisany w telefonie i jeśli go nie zna to zaraz staje się to podejrzane> Telefon mam cały czas sciszony>Taka sytuacja jest nie do zniesienia>> jesteśmy już kilka lat po ślubie i staje się coraz gorsza>>> Coraz częściej myślę żeby odejść, bo dłużej już chyba tego nie zniosę>>>

Gość alefajnieee
dam ci dobra rade zostaw ja wpizdu bo zwariujesz a bedzie jeszcze gorzej

Gość kochanie z kim klikasz?
nie lubię jak żalisz się na damskim forum. Jesteśmy małżeństwem i mam prawo wiedzieć, co robisz.

Gość wymarzona
a co z Ciebie za chlop,ze sobie tak pozwolisz jezdzic po glowie?,tylko pantoflarze sa takimi ciotkami co sie boja wlasnego cienia,jakbys pierdolnal piescia w stol raz i drugi to by wiedzial gdzie sie konczy granica.

Gość fiorreeelllla
ja tez tak robię mezowi, muszą byc powody by tak robic.... widocznie jesteś nieszczery...

Gość fiorreeelllla
a tez byś pojechał sam na waakacje bez niej???? a jezdzisz sam bez zony z kolegami na grille? nad jeziorko itd??

Gość moim zdaniem jako M
to nie jest normalny zwiazek autorze, pisze to jako mezatka z 7 letnim stazem i szczerze wspolczuje

Gość Kochana Lolusia
ale pantoflarz.

Gość moim zdaniem jako M
fiorella - tobie tez wspolczuje. taka mania sprawdzania i ciagla niepewnosc musza byc wyczerpujace :P

może i pantoflarz? ale odpowiedzialny >>Wiem, ze najlepiej to szybko przerwać i żyć po swojemu, ale z drugiej strony często pojawiają się dylematy jaK zareagują dzieci>niektórzy faceci mają to gdzieś>>rzucają żonę lub wręcz uciekają z minuty na minutę>> ja niestety tak nie potrafię>>

Gość aguusiaaaaa
no dobrze, ja nie kontrolowałam męza , ufałam mu, ale jak zauwazylam zmianyw jego zachowaniu, zaczęłam go sprawdzać i okazalo sie że ma kochankę!! że robi dziwne rzeczy na boku!!! wiec jesli ktos kogos zaczyna kontrolowac musi miec powody.

Gość Kochana Lolusia
odpowiedzialnosc? a na co patrzą twoje dzieci? jak ich matka cię bije, rozkazuje? owszem..są mezczyzni, co nie uciekają od żon, ale nie daja sie tak traktowac i żona ma do nich szacunek.

facet jeśli ma kochankę to znaczy że nie kocha żony>>>Jeśli nie kocha żony to żadną siłą ona go przy sobie nie utrzyma>> Z tego wynika, że taki brak zaufania jest wogóle bezpodstawny>> To chorobliwa zaborczość>>prowadzi do rozkładu pożycia i rozpadu związku>>>

Gość moim zdaniem jako M
aggusiaaaaaaa> a czy uwazasz ze kontrola zapobieglaby kochance? bo ja uwazam ze jak facet chce zdradzic to nawet jak mu zamontujesz GPSa to i tak zdradzi, nadmierna kontrola nie pomoze

Gość piteroski
moja żona to dopiero robi piekło. Mam wracać do domu o 16. w pracy nie mogę z nikim jeść. mam pozwalniać pracowników płci żeńskie- wszak to moje kurwy. pracownicy płci męskiej też- wszak jestem pedałem. trzepanko telefonu to NORMALKA. Codzienne awantury , nocne budzenie dzieci , opowieści o swoim dramatycznym życiu. wszystkim. absolutnie . podpuszczanie na mnie wszystkich ludzi, rodziny itp. co z tego że wszyscy mi współczują. moje dzieci cierpią. Toteż trwam w tej kupie i zęby w ściane. ostatnio zaprosiła swoich rodziców i oznajmiła że bankrutuję. dzwoni wszędzie i głupoty opowiada by mi zaszkodzić. i ciągle klnie i przeinacza moje słowa by pogłębić swój dramat. a ja zapieprzam od 5.30-22.00 by na wszystko starczało. nie mam chwili dla siebie. robię to dla dzieci i tracę cierpliwość z każdym dniem. i diabli wiedzą co z tym zrobić. wczoraj odwiedził nas teściu i mówi ŁEB MU UTNIEMY przecież krzywdzi naszą córkę. Kurdę w moim domu.wywaliłem go. nie wytrzymałem jak 10 raz to powiedział. poinformowal mnie też że od dawna zlecił śledzenie mnie. PSYCHOLE. jak mi bóg miły. ALE DZIECI MI SZKODA. strasznie .dwie córy: Ola i Natalia słuchają jej plugawego słownictwa. I poszła do Pani psycholog. Już teraz wie że to moja wina.

Gość aale jaja
Ale jaja .... ja też mam przejebane ... bo "nic nie robisz w domu" "w ogóle mi nie pomagasz" " gapisz się na inne" do moich rodziców musimy jechać co weekend, u Twoich byliśmy niedawno (np. pół roku temu) "nie lubię twoich znajomych" "nie lubię żon Twoich znajomych, bo się na nie gapisz" "gapiłeś się dzisiaj?" "co się gapisz w ten TV - laski oglądasz?" "nie możesz sam pojeździć quadem, tylko musisz z kumplami? - przecież wiesz, że ich nie lubię" "co znaczy że chcesz iść z kolegą na piwo - z którym? - NIE!!! bo będziecie się gapić" " ciągle gadasz o swoim hobby, a mną to w ogóle się nie interesujesz" Co z tym zrobić ?

Gość moze dobrze ze tu weszlam
to przynajmniej sie dowiaduje jakie zachowania moga oddalic mojego meza od emnie, ja na poczatku bylam straszna zazdrosnica i tez bardzo kontorlowalam ... ale coz on jest przystojny z charakterem i sie balam ze ktoras go poderwie, z czasem zaczelam mu bardziej ufac, teraz b mu ufam i nie wierze zeby mnie zdradzil, oczywiscie przestalam sie klocic o wszystko inne sprawy zostaly jak np. nie pomagasz mi w domu :P no kurcze nie pomaga ,jak ma wolne to siedzie z laptopem caly dzien a ja sprzatam gotuje i piore,czy to sprawiedliwe? i to sie nie skonczy poki nie zacznie mi pomagac :P

TWOJA BABA PO PROSTU SIE NUDZI!!! Zagon ja do roboty...a nie,siedzi jasnie pani w domu i szuka dziury. Po drugie : powiedz ze albo pojdzie z toba na terapie malzenska,albo skladasz wniosek o rozwod....bo nie masz zamiaru znosic takiej wariatki Apropo...jak sie z nia zeniles tez taka byla?

No wiesz, też byłabym podejrzliwa gdyby mój mąż chował przede mną telefon i za wszelką cenę ukrywał to co w nim jest i kto dzwoni :p sam sie prosisz o takie traktowanie bo jeśli w telefonie nic nie ma to po co go chowasz??????

on always sad - a po to chowa bo jego zona to histeryczka i o byle pierdole robi awanture Widac ze chlop jest wykonczony...ona go przesladuje psychicznie jest zastraszony....wiec woli chowac zeby znowu sie nie czepiala Nie rozumiem tego....jak mozna grzebac w czyims telefonie ;/ niech se w c.ipie pogrzebie glupia krowa

Chodziło mi o to, że gdyby nie chował to by nie grzebała a tak myśli że jest tam nie wiem co i grzebie. Nie mówię że to ładnie z jej strony, ale troche ją to usprawiedliwia.

Gość marcoo
hahahahahahah jak czytam wypowiedzi niektórych pantoflarzy to smiac mi sie chce hihihih jak można byc takim frajerem i dać sie tak zgnoić.......... przecież one nie stały sie nagle pierdolnięte więc skoro mieliście bielmo na oczach a teraz brak jaj żeby huknać w stół i zrobicx porządek w domu gdzie babie się nudzi to ZAMKNĄĆ GĘBY, uszy po sobie i zapierdalać do roboty!!!!!! cioty!!! sami się nie szanujecie jak waś mają szanować!!

Gość marcoo
zycie ma być przyjennością a małżeństwo zaufaoniem, miłością i szczęściem , wzajemnym wsparciem. narzekacie a co z tym robicie? NIC bo nie macie jaj ale pożalic sie zawsze można nie???? w ogóle mi was nie żal. tak jak jest masa zaszcutych kobiet których nie stać psychicznie naprostować męża debila, prostaka czy piotusia pana to zaakceptujcie fakt że jesteście po prostu jednym z tych facetów co im zona jezdzi po łbie a zwicie się męskie cioty.....

Gość marcoo
i jeszcze jak pyta koleś na początku....CO MAM ROBIĆ? nie wiem może upiecz placek na święta albo montuj latawce????????

Najczęściej kontrolują te które same zdradzają :) i tyle , i nie pisz mi że to nie możliwe :) że siedzi w domu i nigdzie nie wychodzi , weź jej telefon zrób awanturę o jakąś laskę że pewnie to facet a dla kamuflażu pod damskim zapisane , niech poczuje jak to jest być kontrolowanym .

Mam jeszcze jedno pytanie : czy te dręczycielki siedzą w domu czy pracują ?