Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka _32

czy jestem zbyt podejrzliwa?

Polecane posty

Gość agnieszka _32

cześć, mam Mega problem, już od pięciu lat zresztą, ale teraz mnie naszło na podejrzenia.... Mój chłopak nie jest z mojego miasta, jest z mieściny oddalonej 2h ode mnie. Co tydzień, ew. jak wyproszę, co 2 tyg jeździ do domu. Do matki (która nie rozmawia ze mną, ignoruje mnie całkowicie, odwraca głowę ode mnie-widziałyśmy się 2 razy...) do ojca (chyba jest bardziej w porzo, ale podporządkował się żonie) siostry no i cioć, babć jak tam jedzie-nie pisze, nie dzwoni... No właśnie-czy tylko dla mnie jest to podejrzane??? Prosze o poważne podejście do sprawy. Mówiłam mu że mi to przeszkadza, ale do niego nie ociera. Twierdzi że to powrót do dzieciństwa a wtedy nie było komórek... Ciężko mi z tym...

Gość w gorzowie znow duchota
wiem,ze to nie na temat,ale chodzi o to,ze dzisiaj rano zjadłam kapuśniak, tam byly składniki m.in. czosnek, przyprawy, marchewka i koper. No i teraz bardzo śmierdząco pierdzę, taki smród jakbym zgniłego pora zjadla. Jak to możliwe?

Gość ja bym też była
podejrzliwa. Masz możliwość jakoś sprawdzić co on tam robi całe 2 dni? Balety, zabawa? A może siedzi z rodzicami w domu? To nie odbieranie tel. jest bardzo nie "halo".