Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzys12211

Czy jest tu kobieta chetna do rozmów na temat sexu??

Polecane posty

Albo może i nieporęczne. Zejmuj zaraz te majty. :D

Gość krzys12211
Obawiam się, że majty po długim okresie bezprzepierkowym zyskały własną świadomość i ostro protestują przeciwko zzuwaniu bielizny. I tak oto stałem się szczęśliwym posiadaczem nowej formy życia wyhodowanej na własnym Krzysiowym zadku ;) Pewnie dostanę piątkę z przyrody jak pokażę to cudo pani :)

Odradzam. Zdecydowanie odradzam. Nauczycielki są nienasycone. Zobaczą raz i będą chciały i chciały. A majtki są tylko jedne.

Gość krzys12211
Też prawda. Nauczycielka jest stara, chuda więc pewnie i chytra. A może nawet przebiegła. Lepiej pomaluję Prosiaczka w żółto-czarne prążki i wcisnę babie, że to nowa krzyżówka genetyczna bezbożnych pszczół i ateistycznych świń, które pchane amoralną i godną potępienia chucią oddały się grzesznym i naturze przeciwnym rozrywkom. No bo kto to słyszał żeby świnki bzykały a pszczółki świntuszyły :D

No ale w przesadę to Ty nie popadaj. :D Nie taka ona stra. :D Wchodzisz na inne bajki?

Gość krzys12211
Przyznaję, że bywam u Śnieżki i czasami zajrzę do Kapturka ;) No dobra... u Śpiącej Królewny też byłem, ale o Fionie to nieprawda ;)

Zaliczyłeś prawie wszytkie "dobre partie". :D Ale gustujesz raczej w takich grzecznych dziewczynkach. :D

Gość krzys12211
Tak wyszło... jak próbowałem z Teklą to wziąłem smyczkiem po łbie a pudłem po plecach, Baba Jaga chichocząc złośliwie wsadziła mi żelazny garnek na głowę i walnęła warząchwią w ten kocioł aż się rozległo, że o próbach z brzydką siostrą Kopciuszka nie wspomną, lecz aby zachować resztki godności i nie wyjść na mazgaja przyznam, że zła macocha dała mi possać sutek :D

Ważne, że próbowałeś. Grunt to wiedzieć, co człowiek lubi. Nie lepszej metody niż przekonać się o tym empirycznie i zmysłami włąsnymi. :D Hmm... Tylko martwi mnie czy nie nazbyt duże masz już doświadczenie. Jak na takiego małego Krzysia.

Gość krzys12211
Przyznaję, że postury jestem haniebnej lecz duszę mam rosłego wojownika i jebaki :D

Gość krzys12211
Nie liczy się wiek - liczy się przebieg ;)

Liczy się obwód. :D I czasami długość. :D