Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle glodna

poczatki pierwszej ciazy i fale goraca i skurcze

Polecane posty

Gość ciagle glodna

jestem w I trym. ciazy, poza codziennymi mdlosciami porannymi i calodziennymi ktore utrudniaja mi zycie czy prace.. to .. bardzo sie poce, jest upal, ale wezme zimny prysznic i dalej az mnie omdlewa, w nocy budze sie cala mokra ...fatalne uczucie... no i skurcze miesni lydek oczywiscie w nocy... przeraza mnie to uczucie tego bijacego goraca .. w nocy zle sypiam, przebudzam sie, cos zjem, a z rana i caly dzien czuje sie wycienczona.. wciaz mam uczucie tych mdlosci ..najgorzej jak jade z rana do pracy w zatloczonym autobusie, mam wrazenie ze za chwile zemdleje

Gość mam to samoo
leje się ze mnie. Biorę prysznic kilka razy dziennie i niewiele to daje. W nocy nie śpię bo się dusze. Stoję na balkonie. Też mi słabo i mam czasem wrażenie, ze zaraz odpłynę. Tylko mdłości nie mam tzn jak coś brzydko zapachnie ale nie tak cały czas.

Gość ciagle glodna
ja jestem ciagle w takiej fazie ze co chwila sloabo mi sie robi, no i z tym goraem, leje sie strasznie, inni mowia zebym nie narzekala bo lato upal, ale leje sie non stop i te przebudzenia w nocy .. fatalne uczucie jakbym w pocie plywala

Gość mam to samoo
W którym jesteś tyg? Pomyśl sobie, ze jeszcze miesiąc i upały się skończą i reszta ciąży (ta gorsza) minie nam w chłodku, a na przyszłe lato to już będziemy miały maluszki. A są takie co teraz są w 7-8-9 miesiącu. To dopiero tragedia. Wiem bo to przechodziłam.

Gość buuuummmm
takie uroki ciazy niestety.... w ciazy kobieta ma wyzsza temperature ciala, jest jej cieplej i bardziej sie poci... a na dodatek sa straszne upaly!!!! tym bardziej ze jestes na poczatku ciazy wiec dochodzi do tego ogolne zle samopoczucie - mdlosci i zmeczenie. proponuje isc do lekarza powiedziec o tym i wziasc zwolnienie i odpoczac troche! :)

Gość zanieplokoilo mnie to
zaniepokoilo mnie to.. gdyz.. tydzien temu kochalam sie z chlopakiem po dluzszej przerwie.. robilismy to bez zabezpieczenia ,ale dlugo przed koczyl na zewnatrz, wytarl sie i zasnelismy razem nadzy , przebudzil mnie dotykajac czlonkiem mojej pochwy (po wczesniejszym wytrysku) ,nawet go wlozyl, i bylo kilka pchniec, a potem zalozyl przezerwatywe no i kochalismy sie dalej( mielsimy jedna) ... a ja tez czuje te goraca mdlosci jesc mi sie chce slabo mi sie robi, no i pot ze mnie splywa, poprostu jak obu dziewczynom wczesniej , w nocy tez sie budze i tez mialam skurcz, dokladnie poltora tyg temu wspolzylismy

Gość zanieplokoilo mnie to
up up up czy powinnam sie niepokoic?