Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foczka 40

ciaza z miesniakami

Polecane posty

Gość foczka 40

Mam 40 lat(prawie)i podejrzewam ze jestem w ciazy-zaznaczam ze podejrzewam bo ostatnia normalna @ mialam 21 maja,normalny tzn.obfity zawsze laje sie ze mnie jak z kranu z przyczyny miesniakow(chociaz one nie daja mi zadnych innych dolegliwosci)tylko te obfite i trwajace tydzien @.nastepnie dostalam@19 czerwca byla krew ale w porownaniu do tego co mialam wczesniej to mniejsza polowa i trwala 3 dni,po 2 tygodniach zrobilam test i wyszedl negatywny,a teraz od 2 tygodni mam powiekszone piersi,w piatek czyli 16 lipca dostalam@,a dzis niedziela i mam prawie koniec. Wiem wiem ze powinnam isc do gin,ale tak strasznie sie boje ze powie ze z takimi miesniakam to macica do wyciecia a nie do ciazy.Bardzo bym chciala miec 2 dziecko.tylko te miesniaki napiszcie co o tym sadzicie,moze ktoras miala taki problem jak ja-czekam

Gość postaram się byc kulturalna
moja mama ma mięśniak ok 3cm i gin zostawił go w spokoju., z tego co czytałam jezeli nie ma niepokojących zmian w mięśniku albo nie jest on zbyt wielki lub źle umiejscowiony to nie ma potrzeby nic z nim robic.

Gość postaram się byc kulturalna
ja mam maleńki mięśniak, lekarz kazał go tylko co jakis czas kontrolować- miesiąc temu rodziłam więc głowa do góry( a moja mama ma 2 dzieci)

Gość foczka 40
dzieki