Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H2O.to.to

jakie macie hobby, zainteresowania?

Polecane posty

Gość H2O.to.to

bo ja nie mam zadnego, tylko praca i zadnego zycia prywatnego, czekam na wasze wpisy, moze podpowie mi ktos cos ciekawego

Gość deere
seks

Gość H2O.to.to
podbijam, prosze piszcie

Gość H2O.to.to
moga byc najbardziej zwariowane

Gość deere
nazwa kretyn pochodzi od cretien - chrześcijanin, gdyż życzliwość i pogodny uśmiech niedorozwiniętych miały przypominać cechy prawdziwego chrześcijanina. Dawno nie bylo nic o religii... to moze na poczatek taka mala ciekawostka: angielski wyraz "cretin" oznaczajacy poprostu kretyna, ma swoja etymologie (trudne slowo - oznacza pochodzenie ) w alpejskim dialekcie jezyka francuskiego i pochodzi od slowa Chrtien

Gość do H2O
cisnij sport!! zawsze sie znajdzie jakas dyscyplina dla Cb :D

Gość powiem jedno
ksiazki muzyka (aktywnie gram na gitarze i skrzypcach) jazda konna podroze (w wiekszosci palcem po mapie) ale byla juz w 3 krajach w tym roku jade do 4go. mam nadzieje ze sie rozkrece :)

Gość H2O.to.to
fotografia musi byc ciekawa, ale to chyba drogie hobby

ja tam teraz rower pogoda ładna warto poćwiczyć pozwiedzać;) kto jeszcze z was atywnie śmiga na rowerze?

Gość pica na patyczkach
militaria i wszystko co ma związek z terroryzmem i antyterroryzmem. czyli taki facet w szpilkach ze mnie :P

Gość koteczek:8
fotografia

fotografowanie to zależy co rozumiemy pod słowem drogo. Zdjęcia możesz robić najtańszym aparatem.

roślinki domowe i balkonowe kynologia, hipologia i ogólnie przyroda, w tym psychologia człowieka i zwierzaków innych, w szczególności kotów własnych ;) góry komputery czytanie a teraz zabieram sie do roboty, bo na jutro do pracy musi być gotowe, jakieś pół godzinki wysiłku umysłowego :)

Gość od lat orange
a ja kulinarnie się rozwijam;) ale tak poważnie:D dekoracja wnętrz i ludzie mają do mnie zaufanie;) seks nie jest moim hobby jest moim życiem :classic_cool:

Gość H2O.to.to
ciekawe macie zainteresowania, mnie chodzi o ruszenie sie troche z domu, bo za duzo spedzam czasu przed kompem. Myslalam o sporcie, ale fitness w studiu musi byc nudny. Sztuki walki brzmia interesujaco, ale w miom miescie nic takiego nie ma,a malo kobiet zapisuje sie na to, bo faceci uwazaja ze maja w tej dziedzinie monopol.

Gość do H2O
a tennis?? jest spoko, a nie taki meczacy i brudny jak inne sporty. ludzie sie w to wciagaja!!! @kapselko - ja jezdze na rowerku, ale w sumie to ostatnio wieczorkiem zaczelam smigac, bo cieplutko

Gość H2O.to.to
Ewa 33 - ja tez kocham zwierzaki, w szczegolnosci psy i psychologia ich zachowan to rzeczywiscie pasjonujaca dziedzina. Czasem "bawie" sie w pania weterynarz jak psiakowi cos dolega i powiem ze czasem moimi diagnozami potrafie zaskoczyc lekarza weterynarii. Ale to ciagle nie jest hobby, ktore dawaloby mi 100 % satysfakcje

Gość H2O.to.to
w tennis trzeba miec z kim grac, a ja nie mam

Gość moja kariera szkolna
Kryminologia Grafologia Psychologia Kultura Japonii Czytanie Kino Tworzenie amatorskich filmów Jazda konna Jazda rowerem Bieganie Gotowanie I pewnie coś jeszcze przeoczyłam :P

Gość moja kariera szkolna
zapomniałam jeszcze o strzelectwie i kafe :P

Gość Midas2004
Witam. Fotografujesz, próbujesz fotografować ? Gorąco polecam ciekawe artykuły o fotografice i inspiracjach dla początkujących jak i zaawansowanych amatorów. Między innymi jak „szokować znajomych nocnymi plenerami ;) Zapraszam na mój blog. Pozdrawiam Midas2004 http://fotografiadlaamatorow.blogspot.com/

Gość Ola

Bardzo duzo uprawiam sportu i chciałam zwiększyć możliwości mojego organizmu. Polecono mi zabiegi w  komozre hiperbarycznej które bardzo fajnie zaczeły wpływać na mój orgaznizm , jestem bardziej odpreżona i mam więcej sił. Na zabiegi chodze do Bio Life Medicine  w Krakowie   i polecam