Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady gugaaaa

UK chce poznac fajnego Polaka a leca na mnie tylko ciapaki

Polecane posty

Gość Lady gugaaaa

podrywaja mnie tylko i wylacznie ciapaki a tacy mnie nie interesuja anglicy sa wedlug mnie brzydcy i pusci w ogole za granica to polki maja branie u innych narodowosci a polacy polkami az tak sie nie interesuja czy idzie poznac fajnego polaka na stronach typu polish dating a moze polacy na tej stronce licza tylko na latwy sex ??

Gość palacy nie podrywają
a potem narzekają , ze polki wolą ciapatych

Gość Lady gugaaaa
tez to zauwazylam ze polacy do polek maja sie obojetnie a potem te ktore sa z obcokrajowcami wyzywaja od dziwek

Gość wiki1006
pewnie ze mozesz poznac kogos na portach tylko musisz byc bardzo ostrozna zanim sie spotkasz musicie naprawe dlugo rozmawiac i sie poznac Ja mojego tak poznalam i jestem szczesliwa jak nigdy:) Nigdy nie chcialam sie logowac na tym portalu i weszlam tylko raz i ..:) nie zaluje

Gość colour cream
a na mnie tez tylko ciapaci i czarni...porazka jakas...no i albancy w dyskotekach, ale oni to kazda laske zmacac chca ..lipa totalna, ja bym chciala poznac normalnego faceta, idealnie Polaka z powodu tej samej kultury, ale moze byc nawet i fajny angol..ale gdzie takich szukac?

ciapaci interesuja sie wszystkim co ma cycki a nie ucieka im na drzewo, z kolei o polaka w uk nie trudno bo angielki sie nimi nie bardzo interesuja wiec jest wiele wyposaczonych polakow. no i wiecej facetow niz kobiet wyjechalo. a anglicy? no kto nie ma powodzenia ten nie ma :) jezyka sie naucz.

"o polaka w uk nie trudno bo angielki sie nimi nie bardzo interesuja" mylisz się. myślałem tak samo jak Ty. ale to pozory. angielki myślą, że my kiedyś wrócimy do Polski i taki związek nie ma przyszłości. one nie mają nic przeciwko nam Polakom. tylko trzeba je powoli zapoznawać z naszą kulturą, a nie uczyć naszego języka - cipka, chuj, cycki, laska, lodzik.. ;) :D

i ja rowniez :) nie siedzi 7 dni w tygodniu, lubi wyjsc na piwo jak kazdy facet, a nie chleje po 10 browcow kazdego dnia...

i ja rowniez :) nie siedzi 7 dni w tygodniu, lubi wyjsc na piwo jak kazdy facet, a nie chleje po 10 browcow kazdego dnia...

Drogie panie niejaki wstydziuch jest wolny :) mily sympatyczny moze sie podobac :) mieszka w londynie :) o dziwo nie spedza wieczory przed TV z piwem w reku :) Zainteresowane ? ;D

Gość bara bara riki tiki tak
wstydziuch poka no jaka calosciowa fote bo teraz to wyglada tylko kawal golej klaty zza krzaka...

Gość Jolka64
Lady gugaaaa - zaloguj się na http://polishsouls.co.uk/ , tam są sami Polacy mieszkający w Anglii. Może akurat tam kogoś poznasz :)