Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozmy sobie nawzajem

spartaczone zabiegi odsysaniaWitam w Sulecinie

Polecane posty

Gość pomozmy sobie nawzajem

Witam Jestem jedna z wielu osob ktore nie sa zadowolone z zabiegow odsysania tluszczu wykonanych przez Dr Katarzyne Turczynsk w Sulecinie Poniewaz wielkszosc z Pan niezadowolonych swoj wybor gabinetu opierala podobnie jak ja na opiniach przeczytanych na tym forum mam prawo przypuszczac ze wpisy zachwytow pracy tej Pani prawdopodobnie pochodzi od samej zainteresowanej. Jestem podobnie jak wszystkie niezadowolone Pani ktore tu wyrazily swoje opinie zdesperowana i zamierzam zalozyc sprawe Sdowa wspomnianej lekarce. Dysponuje nie tyl;ko materialem fotograficznym wlasnej osoby ale tez przekonaniem opartym na aktach prawnych i dokumentach upowaznaiacych mnie jak i inne pacjentki do kierowania uzasadnionych roszczen wobec Pani dr. Katarzynie Turczynskiej Wszystkie pokrzywdzone osoby zachecam poprzez specjalnie utworzonego maila spartaczony-zabieg@wp.pl do kontaktu ze mna. W mailu prosze o zdecia przed i po zabiegu , date wykonywanego zabiegu oraz dane kontaktowe Zrobie wszystko by pomoc nie tylko sobie ale rowneiz innych pokrzywdzonym . zachecam do kontaktu

Gość dobry pomysl
Witam, prosze o kontakt zwrotny na maila ktorego wyslalam w/w temacie pozdrawiam :-) M

Gość pokrzywdzina
Witam, prosze o maila w sprawie, pozdrawiam pokrzywdzona

Gość Kafiutercia
Witam, a czy jest to reklama jakiejs kancelarii prawniczej? Ja potrzebuję adwokata do rozwodu, maż zdradził mnie w brzydki sposób, przyjechałą do domu po zabiegu na brzuch, weszłam do domu a on zabawiał się z moja koleżanką w naszej wspólnej sypialni. O, zgrozo, ja dla ciebie chciałam poprawic swoja urodę, a Ty mnie tak zdradziłeś. Co mam teraz zrobic, tylko dobry prawnik mi pozostał, taki któy wyciagnie od tego gnojka całą kasę, nic mu nie zostawię, będziesz biedny. Nie ten temat? Mi sie wydaje, ze dobrze trafiłą, proszę o namiary kancelarii, moga byc na priva zdradzonazona@wp.pl

do pomóżmy sobie nawzajem prośba o materiały odnosnie spieprzonego zabiegu BJ na mail voxangelika@tlen.pl. ja swój miałam źle wykonany w Warszawie. Pisalaś na innym forum i nie wiem czy tam zajrzysz. Oferowałaś że możesz przesłać materiały na podstawie których mozna dochodzić roszczeń. Pozdrawiam!

Gość zavirkos
dlatego wlasnie jedynym lekarzem ktorego zawsze polecam jest sprawony dr Paweł Szymański

Gość viiikki
ale denna i głupia reklama porażka...