Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIRAS

wymiary

Polecane posty

Czy niski facet,przedział 165-170 cm,może uchodzić za atrakcyjnego/podobać się Tobie ?(oczekuję subiektywnego zdania użytkowniczek) Związałabyś się z takim ? Podobał Ci się kiedyś taki ?

Gość misiorka56
to zalezy... przeciez jak ma zajebisty charakter to nie parzysz na jego wzrost za bardzo... no chyba ze jest mniejszy od ciebie duzo to ja bym sie przejmowala.. ale ogolnie moze byc przeciez mega przystojny a niski.. a zdarzaja sie tacy.. ja mialam kiedys chlopaka ktory byl mniejszy ode mnie o jakies 2 cm a ja mam 165 cm wiec ja w szpilkach chodzic nie moglam co dla mnie bylo wogole katastrofa.. i szczerze cholernie zle sie z tym czulam ze byl nizszy ode mnie.. ale tez takie mega przystojny to on nie byl heh...

Gość Odwieczna
nie bardzo bo sama jestem wysoka(178) ale co prawda,podobają się mi tacy do ramienia :P

Gość Magdalenowa
mam 160 cm i wystarczy mi jak facet będzie choć kilka cm wyższy :P

wiadomo ze niski chlopak moze byc przystojny :) ale wtedy wzrost mu przeszkadza bo wiadomo ze mega przystojni sa ci ywzsi z reguly :) Ja mam chloapak wyzszego ode mnie i nie chcialabym byc nigdy w zyciu z nizszym facetem albo takim zebym nie mogla ubrac wysokich szpilek :)

Gość kfiatuszeeek:)
może:) zalezy od ustu i wzrostu dziewczyny- ja lubie jak facet jest równy lub ciut wyższy:) najlepiej ciut wyższy- 4,5cm

Gość kfiatuszeeek:)
dodam ze nie chodze w szpilach- jestem wysoka:)

Ja też jestem wysoka- 173 cm i mam chłopaka, który jest wyższy tylko o 1 cm ale i tak jest cudnie:* Kiedyś wzrost się dla mnie liczył ale teraz to nie ma znaczenia

a ja znowuz jestem niska i kocham szpilki dlatego jakbym byla wyzsza w szpilkach od ukochanego to by masakra byla dla mnie ;) na szczescie jest git :)