Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megalopolis

Sex z prawiczkiem

Polecane posty

Gość Megalopolis

Nie jestem dziewicą, mój facet jest prawiczkiem. Jestem doświadczona a on nie. Coś z tego będzie? Chciałabym żeby było mi dobrze, facet musi wiedzieć co ma robić. Jak go 'przygotować' ?

Gość Megalopolis
może na początek zapnę go strap-onem w tyłek ?

Gość Megalopolis
Bardzo śmieszne. Proszę się nie podszywać pode mnie! Co to za forum w ogóle, na którym każda wypowiedź jest wyśmiana?

Cierpliwości, jeśli go poinstruujesz co ma robić, to z czasem na pewno się nauczy ;)

Jeśli to jego pierwszy raz, to raczej nie licz na zaskakująco dobry sex... Daj mu trochę czasu, to się nauczy.

nic nie musi jak to 1szy raz to co ma niby umieć trzymać cię za cycek?

zazdroszczę ci tego świeżaczka. Uwielbiam niedoświadczonych- długo mogą, wszystkim się zachwycają. ach, żeby taj jeszcze raz dopaść takiego..mniam

Gość kalim
grants+cola ma rację Czego nie wie nadrobi spontanem. JAk umiesz powiedzieć co i gdzie to szybko się douczy. Może rewelacji nie będzie za pierwszym razem ale ale za którymś tam z kolei na pewno

Gość prawiczki są do bani

Gość aquarius
Szczerze to skorzystaj z filmu Amnerican Pie i każ mu założyć dwie prezerwatywy :) Jak chcesz, to mogę również wystąpić w roli instruktora, dla twojego "men-a" i mu pokazać kilka sztuczek:-P Przechodząc jednak na ziemie, to powiem Ci, daj mu czas. Sex to nie jest zabawa dla kogoś kto, dopiero zaczyna przygodę z tym. Po twojej wypowiedzi widać, że nie jesteś zbytnio cierpliwa - "ja też chce aby mi było dobrze" - dlatego może zaopatrz się w jakiegoś dildo i po tym, jak on "skończy" to tobie dokończy tym robić. Przypomnij sobie twój pierwszy raz, jak nie wiedziałaś co robić i byłaś cała w nerwach, twoje ruchy nie były płynne i zapawene był ubaw. Pamiętaj najgorsze co możesz zrobić, to narzekać, bądź wyśmiać starania twojego lubego.

Gość adam prawiczek
Witam szanowne panie:)Mam 22 lata i jestem prawiczkiem.W każdym razie chętnie poznam miłą dziewczynę w podobnym wieku która ma chętkę na prawiczka...Jeśli któraś z pań by była chętna to zapraszam na pw a napisze o sobie więcej:)

Może na początku nie będzie fajerwerków, ale jak przejmiesz inicjtywę i pokażesz mu co lubisz to w krótkim czasie możecie mieć zajebisty seks. Zazdroszczę Ci prawiczka,mnie kręcą niedoświadczeni chłopcy.

Gość Wojtek_13
Cześć, jestem Wojtek - też mam 13 lat.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://www.flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwońisz

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ilonka, moją fotkę znajdziesz na http://ero.co.pl/ jestem nimfomanką bez żadnych zachamowań. chciałabym poznać kogoś na weekendowe przygody:)