CarrieBradshaw. 0 Napisano Lipiec 18, 2010 Największy skarb to twoja autonomia Twoja myśli niezależność, pomysłów symfonia Mózgu polifonia i wtedy ma to sens To jeden wers a mógłbym pisać taki co dnia I dobrze wiesz bo znasz swą siłę na wylot Co by świat Ci nie zrobił, tam zawsze będzie się paliło Posłuchaj, mam trochę myśli, chcesz słuchać? Pierwsze czego nie chce to do czegokolwiek zmuszać Czasem dżentelmen, ale widzisz sama Że to raczej warszawski Antek kontra fest dama To jak sztama na dzisiejszą noc, nie miej boya Wisła spacer, pozwolisz mi wybrać trasę? To jak wiele słów, tematów autonomia Kilka godzin pod księżycem, mózgu polifonia Osobowości symfonia, i wtedy ma to sens A co powinnaś Ty najlepiej sama wiesz! Chcesz, sprawdź mnie, mały test na zaufanie Chodź ze mną, na chwilę, tylko moje postrzeganie Chcesz, zasłoń mi oczy, ja będę szedł jak ślepiec A co powinnaś Ty to już wiesz to najlepiej Zwykła noc, spędzona w Twoim mózgu Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku I mówię szczerze, nie wiem co miałbym wybrać Ale nie ma różnicy bo po tej nocy zbyt bliska To tylko słowa, możesz brać mnie na dystans Ale zobacz, po drugie nie chcę chwili wykorzystać A słowa to ja, nie chcę sprzedawać pomysłów Nie karmię Twoich potrzeb, stoję nagi pośród tych słów Twoje policzki tak się śmieją, oczy, nos, skóra Ja wiem że czas i miejsce to bzdura Kiedykolwiek w czasie i przestrzeni ze mną Jeśli chcesz, a co powinnaś wiesz na pewno! Słyszę te bzdury na orbicie Twoich myśli Chamstwo bez kultury, paw z gołą dupą nie błyszczy Raz! Tyle razy można zrobić bzdurę Można, ale najchętniej to już żegnałbym kulturę Twoja godność, moja pasja i narkotyk Wiem, jesteś silna ale świętością jest dotyk Ja jestem obok, kłopoty won, bądź sobą! Jedno czego chcę, co powinnaś mieć świadomość Mieć pewność o tym czego potrzebujesz W łóżku, przy stole, w sercu i w rozumie W tłumie iść sama potrzebna i nie chciana W czasoprzestrzeni Ja dla Ciebie Ja dla nas, ja ważne przez konwencje i formę To nie autoreklama, wiem że Ja to problem Bo widzisz, jeśli te słowa mają znaczenie Mamy nas pod skórą, w lustrze widzę Nas nie siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach