Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy po porodzie

czy wszystko za mna ok...

Polecane posty

Gość mamy po porodzie

jestem po cc 3tyg i 4dni, karmie piersia, polog przebiegał prawidlowo, i juz sie chyba konczyly plamienia a dzis dostałam normalny okres a przynajmniej tak to wyglada.. Czy to nie za wczesnie, martwie sie;/ ?

może miałaś ostatnio jakiś większy wysiłek i krwawienie się nasiliło, jak będzie coraz mocniejsze to do lekarza

Gość aukcja fajna
ja krwawiłam 8 tyg a 10 tyg po dostałam okres

Gość mamy po porodzie
moim zdaniem to za wczesnie na okres po porodzie moze ktos sie jeszcze wypowie

Gość mamy po porodzie
up

Gość ksdjshdksad
Ja dostałam 8 tygodni po porodzie. I nie pisz, że jest to niemożliwe, bo karmienie piersią nie jest żadną metodą anty i nie zapobiega temu, że się nie dostanie okresu :o Dokształć się, a później pisz :o

Gość ksdjshdksad
Ja dostałam 8 tygodni po porodzie. I nie pisz, że jest to niemożliwe, bo karmienie piersią nie jest żadną metodą anty i nie zapobiega temu, że się nie dostanie okresu :o Dokształć się, a później pisz :o

8 tyg po pierwszym porodzie, mimo karmienia piersia....od tego czasu mialam juz regularne meisiaczki! Przy drugim dzeicku w trakcie pologu (jakis 4-5 tydzien) od zbyt duzego wysilku zaczelam strasznie krwawic, trwalo to 2 dni i przestalo, polog sie skonczyl a okresu nadal nie widac:(

Gość mamy po porodzie
nie chodziło mi o antykncepcje ale o to czy to normalne ze tak szybko dostalam okres, i czy ktoras z mam tez to przechodziła...nie moge znalesc informacji w internecie na ten temat, wszedzie pisza ze okres wystepuje po 6tyg, do lekarza nie moge sie umowic w najblizszych dniach bo nie mam z kim dziecka zostawic;/

Gość mamy po porodzie
nie chodziło mi o antykncepcje ale o to czy to normalne ze tak szybko dostalam okres, i czy ktoras z mam tez to przechodziła...nie moge znalesc informacji w internecie na ten temat, wszedzie pisza ze okres wystepuje po 6tyg, do lekarza nie moge sie umowic w najblizszych dniach bo nie mam z kim dziecka zostawic;/