Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neka

Czy spotkac sie z dlugolenia kochanka meza???

Polecane posty

Gość Neka

Przezylam traume kiedy wyszlo na jaw ,ze od wielu lat mój maz ma kochanke ( drugi dom, drugie zycie .Nic tego nie zapowiadalo, jakkolwiek po kobiecemu czulam,ze jest miedzy nami niezbyt dobrze,ale odpowiedzia byll wrzask i atak,ze sie czepiam.Z mojej historii powstalaby pasjonujaca powiesc , na pewno byłaby tez poradnikiem dla tysiecy kobiet, ale teraz siedzi we mnie jeszcze jedno-jakimi klamstwami karmil swoja kochanke,ze ta godzila sie na taki uklad??? Bo to byl uklad -ona o mnie wiedziala, ja nie, on powiedział mi, ze rozwodu nigdy nie brał pod uwage - wiec co, tak ogromnie go kocha,ze godzila sie na bycie kochanka, tyle lat, mieszkac w jego domu, z wlasnym synem? Jakaz kobieta musi byc ta osoba, aby tak rozmyslnie ranic druga kobiete, przeciez ja bylam, jestem, ona wie o tym.Czy miłosc do moje go meza usprawiedliwia jej postepowanie??? Dlaczego nie postawila mu ultimatum- albo ja albo zona , wybieraj??? Dlaczego teraz, kiedy wie,ze ja wie, w dalszym ciagu jest kochanką, sa kobiety ktorym nie przeszkadz,ze mezczyzna ma zobowiazania, nawet typuslub,malzenstwo???Nie mysla co druga kobieta przezywa??? Nie mysla,ze moze jest zupelnie inaczej nz on opowiadal??? Jakie to sa kobiety??? Warto sie z taka kobieta spotkac??? Chcialabym zobaczyc obraz mojego meza jak ona sobie stworzyla, moze ten obraz potwora, bo normalny czlowiek , zdrowy psychicznie nie bedzie manipulowal tak okrutnie kobietami,kochajacymi, bo i ja ,i ona na pewno go kochalysmy( ona dalej a ja juz chyba nie),moze taka rozmowa wyleczy mnie i pozwoli zrozumiec. Musze sie uwolnic. Wiem,to niby latwe- facet gnoj,swinia, bydle ale .tyle lat.Co myslicie o rozmowie z nia ??? Ona jest pedagogiem ,pracuje w swietlicy szkolnej , chyba inteligentna kobieta>>>???

Gość karoolek...................x
tak spotkaj sie z nią .... jesli potrafisz trzymać emocje na wodzy , a rozmowa pzrebiegac bedzie spokojnie to dlaczego nie ? pytanie czy ona bedzie chciała sie spotkac z tobą ? i skad załozenie , ze karmi ja kłamstawami ? ja tez mam lata kochanke , zona o niej wie , rozmawiala z nią - nic nie osiagneła .

Gość mam kolezanke, pedagoga
pracujaca w swietlicy szkolnej, moze mowimy o tej samej pani, Malogsi? z obserwacji tej osoby wnioskuje, ze nie mam ona ineligencji, honoru, klasy. jest zdesperowana nimfomanka, byle miec faceta. rozbila juz jedno malzenstwo, facet byl starszy od niej o 24 lata, mial syna prawie w jej wieku, pisala mu nawet prace licencjacka. mysle, ze nie warto rozmawiac z zdzira. chce miec takiego faceta to niech go ma. oddaj go jej za darmo, z usmiechem, ale przedtem zawalcz o swoje, nie baw sie w skrupuly.

nie postawila mu ultimatum bo to by był koniec jak przypuszczam ich kochankowania

Gość współczuję:(
czy odejdziesz od męża?

Gość AUDI RS4
ja na twoim miejscu spotkałbym sie z nią.chciałbym wiedziec jaka jest i jak postrzego mojego męża.jak już wszystko bym wiedział.wniósłbym o rozwód, iogołocił chama... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość art22
najlepiej jak okażesz jej obojętność bo jak będziesz chciała się spotkać to już będziesz postrzegana jako ktoś bez klasy. Po co chcesz jej zadawać te wszystkie pytania? Tak naprawdę to nie ona Ci to zrobiła- jesteś dla niej kimś obcym, obojętnym. Niektórym kobietom pasuje facet oprany przez inną i ciągle dbający, to że był Twoim mężem nie musiało mieć dla niej znaczenia, ona już kiedyś była czyjąś żoną, on jej pomagał i dla niej było ok. Natomiast wszystko co nielojalne ( delikatnie mówiąć) zawdzięczasz mężowi, on przysięgał kiedyś, on Ciebie zdradził, on dzielił kasę na dwie rodziny. On Tobie to wzystko zrobił, ukradł szczęście, nie ona. Jemu na pewno nikt pistoletu do głowy nie przykładał. Teraz się dowiedziałaś i będziesz biegać i wyjaśniać z tamtą ? nie ma sensu nic nie zmieni tych lat. Zdecyduj lepiej co teraz zrobisz ze swoim życiem i jaką on ma pełnić rolę o ile w ogóle. Jak jesteś samodzielna finansowo to spakuj dziada bo chyba nie chcesz udawać że nie ma sprawy.

kochanka twojego męża olewa cie na maxa i ma cie gdzieś - napewno się z tobą nie spotka i nadal będzie tobą gardzić. myślisz, że ona jest mądra - myśl tak dalej.

Gość ijcnbmnnnnnnnnnnn
jesli zamierzasz zakonczyc zwiazek z mezem nie spotykaj sie z ta kobieta, ciekawosc ma w tym wypadku za duza cene i zostaniesz podwojnie zraniona - on oklamywal ciebie ale zapewne oklamywal takze i ja budujac nieprawdziwy i krzywdzacy obraz twojej osoby. jesli natomiast zamierzasz ratowac malzenstwo to po tej rozmowie mozesz nie miec juz takiej checi ale tez mozesz umiejetnie zalatwic sprawe tak aby ta kobieta zniknela z waszego zycia

Gość i znowu bełkot
Lepiej się z nią spotkać i zaproponować, żeby została Twoją kochanką, Kobieta wie lepiej co druga kobieta czuje. Sama to właśnie piszesz. Ty nie wiesz, ona nie wie, wy nie wiecie. I tak mamy jedno równanie z wieloma niewiadomymi. X + Y + Z = Popieprzony związek. odp. X = ? Y = ? Z = ? Dla zwycięzcy nagroda pocieszena. Głównej nagrody nie widzę. Została skradziona.!!!

to tylko wasze przypuszczenia wszystko !! cos sie stac musiało , ze znalazł kochanke , mało kiedy dzieje sie cos bez przyczyny !

a ty jestes tu potrzebna ? komu ? i jakie masz rady ?

Gość Autorko odejdziesz od męża ?
Napisz coś więcej, po ile macie lat ? Ile lat po ślubie jesteście ?

ale skad osąd zem scierwem ? ile wiesz , ze taki rzeczy piszesz ? zona ma w moim wypadku wolną wole i moze robic co zechce ! nieszczesliwa tez nie jest ! kazdy jest inny ! Ty zas swoimi wypowiedziami stawiasz sie wsród chamów - wiesz kto to taki ??

Gość Neka
Fizycznie juz dawno odeszlismy od siebie,a ja chce jeszcze duchowo odejsc i wlasnie to nie jest latwe, ja mialam tylko jedno zycie , jedna rodzine, jedna historie , moja byla prawdiwa, bez klamstwa, udawania, najgorzej pojac ,ze druga strona grala .A moze nie??? Moze tez byl ja ten szampon do wlosow 2 w jednym???

Gość Autorko odejdziesz od męża ?
Karoolek Twoja żona wie o kochance i akceptuje ją ? A kochanka żonę ?

Gość kanał
Ale się poooopierdoliło. Ale kanał

Gość karolku.....
Pani, która pisze o Tobie tak dosadnie ma rację, Meżczyżni żyjący na dwa domy w jednym zona w drugim kochanka to zwyczajne ścierwa i szmaciarze. Facet gdy zakocha się w innej i nie zamierza rezygnowac z kochanki powinien się rozwiesc, wyprowadzic z domu, uzgodnic sprawy majątkowe i koniec W INNYM WYPADKU TO ZWYCZAJNE KURESTWO