Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nncnvgv

PODZIWIAM MOJĄ MĄDRĄ I KOCHANĄ PRZYJACIÓŁKĘ!

Polecane posty

Gość nncnvgv

Ma 25 lat i nie ma faceta, a jest piękna- świetna figura, śliczna twarz, zawsze zadbana itd... chararkter cudny...Tyle razy mi pomogła, zawsze mozna na nia liczyc. Mnie ostatnio zostawił facet i rozpaczam- a ona jest sama od 4 lat i nigdy naprawde nigdy mi sie nie skarżyła! Wczoraj zapytałam ją, czy jest jej źle, to mi odpowiedziała,że ona cierpliwie poczeka na własciwego faceta, a poza tym, takie czasy,że baaardzo duzo ludzi jest samotnych, wiec nie ona pierwsza i nie ostatnia. Zatkało mnie. Ja w zwiazku sie poświeciłam facetowi- zrezygnowałam ze studiów, na które sie dostałam, teraz nie mam ani faceta ani wykształcenia. A ona? Studiuje dziennikarstwo i filologie germańską. No podziwiam ja! A zawsze jej współczułam,ze jest sama!

Gość LunaLovegood55
Świetna, mądra dziewczyna. Jak widać, rozum może iść w parze z urodą. W sumie lepiej być sama niż z kimś, na kogo szkoda czasu.

Gość dowedziałaś sie czegoś
że nie świadczy o nas to CZY z kimś jesteśmy, tylko JACY jesteśmy

Gość LunaLovegood55
Bo po co się w ogóle poświęcać ? To nie ma sensu. Choćby w kwestii wykształcenia, ja zawsze wybieram to jako priorytet.

Gość nncnvgv
zawsze uwazałam ze jest troche jakby przegrana, bo jest sama... teraz widzę,ze to ja miałam skrzywione myslenie;/

Gość LunaLovegood55
No, miałaś. Ale najważniejsze, że to w porę pojęłaś :)