Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie pomaranczowym

SZCZĘŚLIWE MAMUŚKI RZESZÓW i okolice-co się stało z naszym forum????

Polecane posty

Vanilla wlasnie o to samo mialam pytac:/ nawet wyslalam wiadomosci na nk co sie dzieje od wczoraj probuje i nic i tez mialam temat zalozyc:D

Chyba forum się zawiesiło. Nie wiem. Wyczytałam na innym topiku że wracasz do pracy. Kurde zazdroszczę trochę że masz gdzie wracać i z kim zostawić dziecko:)

Milenka spala ja mialam lenia bo w koncu jest czym oddychac:D a sterta ciuchow do prasowania:/ nasze forum nie dzialalo to czytalam inne:D mama mi juz jakos ze 3 tyg temu zaproponowala ze z mala zostanie a i w sumie 1 siostra nie ma jak na razie pracy wiec mowila ze jakby co to tez pomoze:)tylko bede musiala mala wozic po 40 km dziennie ale moze jakos damy rade najgorsza bedzie zima...

No i w sumie dobrze:) Pózniej napisze. lecę z Małą na miasto.. A to wiadomość co wczoraj pisałam:P No to u nas pierwszy ząbek się pokazuje. Jedynka na dole, dziąsło już ma takie wybrzuszenie do góry. Mała jak opanowała przekręcanie się na brzuch tak teraz non stop to robi. Nie ulezy na plecach nawet 3 minut. I do tego jak mówię "bum bum" to śmmieje w głos, uwielbim jej słuchać. Ale też dużo nam marudzi i płacze przez te upały i ząbki. Pije bardzo dużo soczków i herbatek. Gorąco jak cholera, dzisiaj pojechaliśmy po sklepach pochodzić, z wózeczkiem. I to tylko dlatego że jest tam klimatyzacja i troszkę chłodniej niż u nas w domu. Plus takiej wyprawy taki, że Martynka zadowolona bo nie jest jej gorąco a ja zadowolona bo mąż chyba pierwszy raz "cierpliwie" chodził po sklepach. Aha w tesco są promocje na pieluchy, moja huggies 128szt/50zł. pampresy też były w promocji ale trafiły mi się tylko "4" w oczy, wiec nie wiem czy "3" jeszcze są i ile kosztowały. ładna burza dzisiaj przeszła, może jutro będzie chłodniej.

Vanilla moja tak samo turlanie ma opanowane perfekt:)ale tylko w lewa strone w prawo jeszcze nie umie:) u nas dzis deszczowo wiec siedzimy w domku a mialam w planach zakupy z mala:( moja tez duzo pije w sobote oproznila 3 butelki po 100ml ale tylko herbatka jak na razie bo nie znalazlam innego soczku jak z dodatkiem jablka:( ktorego nie wypije:P dobra lecimy na deserek z banana:D

a co do zakupow z mezem to u mnie jest koszmar i po ostatnich zakupach powiedzialam dosc:P teraz bede chodzic sama:D

no faktycznie nie da się na naszym forum nic napisac więc na razie tu sie dołączam:) rena mi dała cynk hehe

trzeba zwolac reszte mamusiek niech sie dolacza:) kurde moja Milenka jak jej pokazuje jej zdjecia na kompie to sie smieje na glos:D a teraz jest zajeta bo mamusia jej zrobila kucyka i probuje to cos sciagnac z glowy:D