Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675

od przyszłego tyg ma padac a ja jade nad morze ;(( znowu zjeba** urlop

Polecane posty

Gość onaaaaaa675

;{

Gość wnioskuje....
nie patrz na pogode bo bzdury pokazyja co sie dzieje nad morzem:-).....gdy ja bylam nad morzem i plawilam sie w sloncu to pogodynki pokazywaly ze nad morzem leje.............wiec? a dokad jedziesz??

Gość onaaaaaa675
do mIELNA JADE 29-10 SIERPNIA i własnie przegladam pogody i wszedzie ze bedzie zimno i ze bedzie lać , a w czerwcu patrzałam tio sierpien mial byc cieplejszy od lipca

Gość PORSCHE 911 TURBO
pogodynki kłamią.czasem to wydaje mi sie ze próbują odgadnąć pogodę z fusów.a jeżeli naprawde ma padać to może powinnaś przebookować urlop http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość onaaaaaa675
gdzie na tej str jest to napisane bo nie widze

Gość wymarzona
sluchalam raz wypowiedziedzi Cezarego Orzecha-to metereolog z lotniska w Pyrzowicach,on mowil ze nie da sie przewidziec pogody do przodu i ze jakby tak bylo to niepotrzebni byliby metereolodzy na lotniskach,ktorzy w dodatku sa potrzebni 24h na dobe bo pogoda znienia sie z minuty na minute,od tamtej pory nie slucham pogody na zas bo wiem ze to na chybil trafil jak im sie uda,co sie potwierdza z zyciu.

Gość onaaaaaa675
no tak racja , ale sam fakt że niewiadomo jaka pogoda jest masakryczny ..wyberasz se na urlop chcesz sie poopalac,pokąpac a tu bedzie zła pogoda

Gość wymarzona
la wiem ze takie gadanie dziala na podswiadomosc i trudno sie tego wyzbyc,ale trzeba sobie powtarzac ze bedzie ok,wtedy wczesniejsze mysli beda przycmione tym co sobie bedziemy stale powtarzac,wiec powtarzaj sobie ze pogoda musi byc i basta.