Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 skoro w temacie to sie wypowie

tez jestem wsciekla na faceta czy powinnam heeelp

Polecane posty

hej poradzcie bo ja tez mam problem jestem wsciekla na mojego faceta bylismy wczoraj na dysce ja sie nie bawilam bo nie lubie siedzialam i gadalam z kumpelami a on ledwo wszedl juz sie poszedl bawic ciagle po mnie przychodzil lecz ja nie chcialam. patrzylam na niego z gory jak dostawiala sie do niego jakas laska, ale nic nie by艂o jednak potem jakos juz mial jej numer telefonu i z nia smsowal ;/ zapytalam czy zwariowal a on ze zrobil mi to na zlosc bo zamiats sie z nim bawic wolalam inne towarzystwo ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wnioskuje....
kretyn.........i chyba "na zlosc" ci nie robi tylko o co inne moze chodzic.... poza tym przeciez tamta sie dostawiala wiec......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wnioskuje....
powinnas skasowac mu ten nr...."tak na zlosc"....;-)

Udost臋pnij ten post

no spogladalam na nich z gory ona sie wiecznie obok niego krecila i te usmieszki no masakra ale spokojnie obserwowalam no i potem cos takiegoi ;/ a on do mnie przeciez ja sie do nikogo nie kleilem a numer wzialem na 5 min przed wyjsciem zeby ci zrobic na zlosc ;/ a za chwila mi gada a co juz z nikim pogadac nie moge i znowu moja wina ;/.

Udost臋pnij ten post

wiem moglam mu skasowac ;/

Udost臋pnij ten post

tzn?? no bylismy wcieci troszke jestesmy ze soba 6 lat ;/ co mialam isc na dol i ja pobic tak ;/

Udost臋pnij ten post

nie rozumiem czemu jestrem glupia wg ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wnioskuje....
nie readuj na glupie zaczepki tutaj bo zaraz beda ci mowic ze go ograniczasz itp! A to przeciez on wzial nr do jakiejs lafiryndy!! wez wykasuj ten nr albo niech on to zrobi. Gdy bedzie sie migal to zapytaj czy jeszcze chce byscie byli razem czy woli jakies fladry na jeden raz?........ postaw mu sie, pokaz ze nie jestes "ulegla"........i wszystko tolerujesz...... ciekawe jakby sie wypowiadajace tak zareagowaly gdyby sytuacja dotyczyla ich?....

Udost臋pnij ten post

no wlasnie dzieki za opinie, nie chce go ograniczac wrecz przeciwnie, przeciez byl tam ze mna nie mialam nic przeciwko zer sie z kims tam bawi艂 ale o to ze niby zrobil mi na zlosci zaraz zaczal z ta krowa pisac ;/ eehhh czy kazdy facet jest taki?? ;/

Udost臋pnij ten post

no nie ja mam 24 on 27 ale na oko czulam sie tak jak glupia 14latka

Udost臋pnij ten post

up

Udost臋pnij ten post

napisalam mu ze ma usunac numer tej lafiryndy a on do mnie a dlaczego czy ja juz z nikim popisac nie moge takie zaufanie do mnie masz?? bozeee zaraz zwariuje

Udost臋pnij ten post

napisalam mu ze ma usunac numer tej lafiryndy a on do mnie a dlaczego to ja juz ani popisac nie moge takie zaufanie do mnie masz?? bozeee zaraz zwariuje

Udost臋pnij ten post

a moim zdaniem dobrze zrobil...po cholere ma dziewczyne,idzie z nia na dyske,a musi szukac jakis panien do tanczenia.jak idziecie sie bawic,to wypadaloby choc 3 tance dla niego poswiecic.

Udost臋pnij ten post

wiem ze zawalilam ale dla mnie te dyskoteki to czysty cyrk ;/

Udost臋pnij ten post

zrobilam mu wogole oromna awanture to uznal ze jestem walnieta i zazdrosna ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zrob tak
to wez jej numer, zadzwon do niej i zapytaj czy jej nie wstyd podrywac zajetych gosci, jak mu skasujesz nr to ci nic nie da bo jak do niego eska napisze to i tak bedzie numer mial

Udost臋pnij ten post

no wlasnie tak pomyslalam ze skasuje a ona napisze i numer bedzie mia艂 ;/jakbyscie widzieli jak ona sie do niego mizdrzy艂a no masakra ble

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozs膮dna
powinien Ci臋 przeprosi膰 i wykasowa膰 ten numer przy Tobie. Je艣li nie to zastan贸w si臋, jaki Ci okazuje szacunek i co b臋dzie dalej. Zdradzi Ci臋 i powie, 偶e to Twoja wina? Ka偶dy ma swoj膮 wol臋 i on ma te偶 swoj膮 wol臋 i nie powinien robi膰 Ci przykro艣ci.

Udost臋pnij ten post

juz sama nie wiem co myslec;/ umieram chyba ;/ jestesmy ze soba 6 lat a tu takie szopki dziecinne i wogole

Udost臋pnij ten post

zaczynam sie wogole zastanawiac czy on mnie jeszcze kocha ;/ niby twierdzi ze kocha jak sie klocimy zdarza sie mu nawet wzruszyc ale ja juz sama nie wiem ;/ napisalam mu w takim razie po co ci panna poznana na dyskotece na ktorej byles ze mna nie odpisal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhheehhh
nie przejmuj sie jak jest pustakiem to sobie pojdzie to takiej panienki z dyski, jak jest normalny to popisze z nia i mu przejdzie tacy juz sa faceci wg mnie obserwuj i juz

Udost臋pnij ten post

nie wiem co myslec naprawde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to teraz
ty na dysce zacznij sie bawi膰 z jakim艣 facetem a potem mu powiedz 偶e to tak na z艂o艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uup

Udost臋pnij ten post