Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia7715

żegnajcie pieluszki... :)

Polecane posty

Gość marcia7715

od jakiś dwóch tygodni moja 26 miesięczna córcia oducza się korzystania z pieluch... I o ile robienie siku do sedesu opanowała już w miarę dobrze o tyle kupa zawsze ląduje w majtkach :( jak ją tego oduczyć? Jak jesteśmy na dworku to przeważnie woła i robi "na trawkę", ale jak jesteśmy w domu to zawsze w majtki, niby woła kupę, sadzam ją na kibelku, ale zaraz chce zejść, mówi że już jej się nie chce a za parę minut robi w majtki... Kiedy jej to minie?

Miałam ten sam problem z małą. Doskonale wiedziała co robi w majtki ;) U nas pomogło stawianie jej za karę w kącie na kilka minut z tymi brudnymi majtami na tyłku. Mówiłam jej dlaczego staje za karę w kącie i gdzie należy robić kupę. Krzyk oczywiście pozbawiony jest sensu. Już następnego dnia widać było że mała chce do nocnika zrobić i się przełamywała każdego dnia. To dla dziecka nowość, pewnego rodzaju szok. Do dziś mała chce, zeby szybko nocnik umyć, bo jest brudny.

Gość marcia7715
moja też jest doskonale świadoma że robi w majtki, może faktycznie spróbuję z tym kątem... :) a jeszcze mam taki problem, ale nie wiem czy mi pomożesz, bo korzystasz z nocnika... Ja kupiłam nakładkę na sedes, ale często zdarza się że mała "przesikuje" tą nakładkę i siki lądują na ziemi, na majteczkach, na nóżkach :(

Gość marcia7715
dzięki :)

Gość marcia7715
no na podwórku na trawie, tam robi...

Gość fuj a znajomych na grilla
zapraszacie?:D

Gość marcia7715
tak, i to wyobraź sobie BARDZO często! A Ty pustaku uważasz, że ja potem po niej nie sprzątam?? brak słów...