Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminek

Facet zrobił mi awanturę o nic.Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Zacznę może od tego że jesteśmy zaręczeni.Wzięłam pożyczkę na samochód,mój jeździł seicentem ale chciał większe więc kupił sobie auto a ja mam to seicento.Oba auta są na niego,bo ma już zniżki a ja dopiero rok mam prawo jazdy.Nie mieszkamy razem.Przyjechałam wczoraj do niego siedzimy wszystko ok,nagle dzwoni jego budzik tak z głupoty pytam po co nastawia ten budzik na 7 wieczór?A on wpadł w furie "a co Cię to obchodzi,moja sprawa,nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy".Zamurowało mnie.Mówię mu żeby się uspokoił a on"to teraz zobaczysz spisujemy umowę i zabieraj auto będziesz miała tyle opłat że się zesrasz".Chciałam jechać do domu,zabrał mi kluczyki i dowód poszedł do kolegi wydrukować umowę,przyszła jego mama a ja w płacz. Jak wrócił to mama się darła na niego ,że co on wyrabia,kazał mi siedzieć i pisać z nim tą umowę nie chciałam napisał sam.Chciałam kluczyki nie dał krzyczał że musi wymontować sobie radio i głośniki to zadzwoniłam po przyjaciółkę przyjechała po mnie z chłopakiem a jak wychodziłam od niego to krzyczał weź sobie te kluczyki a jak nie to auto zostawi na poboczu z kluczykami w środku.Przyjaciółka odwiozła mnie do domu,wyłączyłam telefon co mam teraz zrobić,doradźcie?Zostałam bez auta z długiem w banku.

Gość fsfsfsdfdfsf
Jak dla mnie to koles ma cos na sumieniu i nerwy mu puscily, bo jego reakcja byla nienormalna. Nie rozumiem jaka umowe chcial z Toba spisywac skoro auto jest na Ciebie?

Gość fsfsfsdfdfsf
A juz wiem,chcial umowe spisac ze na Ciebie bedzie zarejestrowane.. No coz, tak czy tak pierwsze co mi do glowy przychodzi to to,ze cos przeskrobal i prewencyjnie atakuje...

fsfsfsdfdfsf oba auta są na niego. Możliwe, że coś odwalił, chce zerwać zaręczyny, próbuje się pozbyć samochodu. Nie podpisałaś nic?

Gość tacy oni są...
tez uważam ze zachował sie podejrzanie... ma cos za uszami i sie obawia ze to wyjdzie na jaw... jego obroną był atak - to dziwne zachowanie

Gość adi_P
ile bedziesz razy bedziesz topik o to samo zakladała?

Gość wspolczuje co za cham
ciesz, ze wyszlo szydlo z worka przed slubem.