Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Tabletki na poronienie!

Polecane posty

czesc dziewczyny mam problem z przyjaciolką. Ma 20lat i zaszła w ciaze z facetem od siebie staszym o 7lat on bardzo sie z tej ciazy cieszy ona jednak nie!!sa ze soba razem on ja bardzo kocha! Ona chce usunąc ciaze, nie byla jeszcze u lekarza bo teraz to kazdy prawie na urlopie! obecnie jest w 7tyg...ja mam jedno dziecko a drugie w drodze:)z czego bardzo sie ciesze, chlopak kolezanki caly czas dzwoni do mnie zebym ja namawiala na to zeby nie usuwała ciazy ja tez nie chce tego! jak myslicie jak pujdzie o lekarza i tak mu powie moze jej dac jakies tabletki na wywołanie poronienia??boje sie o nia! a on jest przerazony nie wiem jak jej pomuc!!

Gość eka88
jezeli pekla gumka lub konczyl w srodku ga wziac tabletki "po" działaja do 72 godz. teraz juz watpie czy cos poradzi

nie rozumiem jednej rzeczy jezeli ona go kocha a on kocha ja to po cholere chce poronic!! Na swiecie jest tyle par ktore nie moga posiadac swego dziecka z racji bezplodności a Twoja kolezanka chce sie od tak pozbyc sie malenstwa. Po poronieniu zawsze moze zaistniec ryzyko ze w pozniejszym czasie kolezanka nie bedzie mogla zajsc w ciaze i wtedy bedzie tylko placz i zgrzyt zebów, trzeba myslec racjonalnie a za czyny poniesc konsekwencje a nie wybierac najprostrza droge "poronienie" dziewczyny Wasz egoizm mnie przeraża jesli urazilam kogos swa wypowiedzia z góry przeprazaszam

Gość Gość

Dzwoń pod ten numer 883125454 jako jedyni na internecie sprzedają prawdziwe tabletki na poronienie.

Gość Rada...

Takie tabletki robią wielkie spustoszenie w organizmie... jeszcze jakieś byle jakie numery Tobie podawają... Ja bym innych ludzi prócz lekarzy to nie słuchała w takich tematach...Jak jesteś na prawdę jej przyjaciółką to powinnaś jej pomóc się uspokoić, bycie matką to przede wszystkim wspaniały dar od natury.  Może jest w szoku, ale pewnie niebawem i tak, by o dziecku myślała.... Dziewczyny unikajcie w płodny czas ryzykownych form seksu... Ja sprawdzam płodne dni Cyclotest MyWay komputerem cyklu...trzeba być odpowiedzialnym.