Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak58

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej ! Kochalam sie bez zabezpieczenia w dni plodne ale nic nie polecialo.po 9 dniach robilam test wyszedl negatywny,teraz dostala mokres..czy moge byc jednak w ciazy?powtorzyc test?

Raczej nie, ale dla swojej pewnoscie zrob sobie tesk zalezy jaki masz ten okres...bo jak slaby i krotko trwa to mozesz byc w ciazy a jakie masz miesiaczki ile trwaja i jakie sa obfite??

Raczej nie, ale dla swojej pewnoscie zrob sobie tesk zalezy jaki masz ten okres...bo jak slaby i krotko trwa to mozesz byc w ciazy a jakie masz miesiaczki ile trwaja i jakie sa obfite??

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak to jest ze nie masz podstawowej wiedzy ? zal mi takich dzewczyn jak ty, po prostu brak slow. tak, jestes w ciazy.

Gość jenyyy
czy Ty autorko jesteś nienormalna???? ale chyba zadałam pytanie retoryczne!!!! kilka dni temu założyłaś już topik, czy test się myli, teraz dostałaś okres i dalej masz fioła. nie zaśmiecaj kafe debilnymi pytaniami.

Gość jenyyy
czy Ty autorko jesteś nienormalna???? ale chyba zadałam pytanie retoryczne!!!! kilka dni temu założyłaś już topik, czy test się myli, teraz dostałaś okres i dalej masz fioła. nie zaśmiecaj kafe debilnymi pytaniami.